Δήμος Γαλατσίου: Παράκληση στους πολίτες να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Παράκληση στους πολίτες να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις

Ολονύχτια μάχη έδωσαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους του Δήμου για να κρατήσουν ανοιχτές τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης, ρίχνοντας αλάτι στους δρόμους του Γαλατσίου.

Η ρίψη αλατιού είχε ξεκινήσει πολύ πριν από τη χιονόστρωση, από το μεσημέρι της Δευτέρας συγκεκριμένα, καθώς ο Δήμος είχε προμηθευτεί τόνους αλατιού πριν ξεκινήσει η κακοκαιρία. Ωστόσο η πρωτόγνωρη πυκνή χιονόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να καλυφθεί στα λευκά η πόλη και να χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις.

Η επιφυλακή από τη Δημοτική Αρχή και το προσωπικό του Δήμου συνεχίζεται για όσο χρειαστεί, με τη ρίψη αλατιού όπου είναι αναγκαίο.

Παράκληση στους πολίτες να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις ειδικά για σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2021 τουλάχιστον μέχρι να εξασθενήσει η έντονη χιονόπτωση, ώστε να αποφευχθούν πιθανά ατυχήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena .
Το Δημαρχείο Γαλατσίου λειτουργεί σήμερα με προσωπικό ασφαλείας και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με:
το Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου : 213-2055335 και 213-2055336
Τον Δήμαρχο Γαλατσίου, κ Γιώργο Μαρκόπουλο – τηλ. 6979977781
Τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας, κ. Στάθη Μπριόλα – τηλ. 6947737050
Τον υπάλληλο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιάννη Σιώτα – τηλ. 6944223749

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή