Super Μπάλα Live με καλεσμένο τον Σάκη Τσίωλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Super Μπάλα Live με καλεσμένο τον Σάκη Τσίωλη

ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE ΣΤΟ MEGA
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:10
:

Το MEGA αυτή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 23:10 παίζει SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE στο ντέρμπι των «αιώνιων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αντώνης Κατσαρός παρουσιάζει τα εκτενή στιγμιότυπα του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, τα σχόλια, την ανάλυση, το παρασκήνιο, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε απευθείας σύνδεση με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Νίκος Κώτσης και ο Γιώργος Νοικοκύρης από το στρατόπεδο των πρωτοπόρων της Super League, ο Μπάμπης Τσιμπίδας από την πλευρά των γηπεδούχων, καλύπτουν όλες τις πτυχές του ρεπορτάζ.

Στο στούντιο της εκπομπής σχολιάζουν ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Γιώργος Χελάκης. Την ποδοσφαιρική ανάλυση θα κάνει ο σημαντικός Έλληνας προπονητής Σάκης Τσιώλης.

Στη SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE θα παρακολουθήσουμε τα στιγμιότυπα όλων των αναμετρήσεων και το ρεπορτάζ των ομάδων με τον Μιχάλη Φουστέρη για την ΑΕΚ και τον Παναγιώτη Στεφάνου για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, τα γκολ από όλα τα γήπεδα της Ευρώπης και τα σημαντικότερα γεγονότα από τα υπόλοιπα αθλήματα.

Όπως κάθε εβδομάδα μια απολαυστική ιστορία από τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και μια βουτιά στον κόσμο των social media με όσα έγιναν viral και αυτή την εβδομάδα, από τη Χριστίνα Μουμούρη.

Παρουσίαση : Αντώνης Κατσαρός
Σκηνοθεσία : Δημήτρης Λαζάνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή