Δήμος Περάματος: Εγκρίθηκε από το «Φιλόδημος ΙΙ» η προμήθεια σύγχρονων στεγάστρων στάσεων

Δήμος Περάματος
Δήμος Περάματος: Εγκρίθηκε από το «Φιλόδημος ΙΙ» η προμήθεια σύγχρονων στεγάστρων στάσεων

Ένα έργο ακόμη, που προτάθηκε από το Δήμο Περάματος, εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ». Συγκεκριμένα το έργο αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων σε κεντρικά σημεία του Δήμου, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Ο Δήμος Περάματος προχωρά, στο πνεύμα της σύγχρονης τεχνολογικά εποχής, στην αναβάθμιση στάσεων λεωφορείων, με νέες καλαίσθητες εγκαταστάσεις και υποδομές, συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ. Οι σύγχρονες στάσεις θα παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον αναμονής, συμβάλλοντας στην προστασία του επιβατικού κοινού από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες.
Τα στέγαστρα, εκτός της προστασίας που θα παρέχουν στους επιβάτες, θα διαθέτουν ασφάλεια στην χρήση, άνετο περιβάλλον αναμονής, χώρο στάθμευσης και ελιγμών για αναπηρικό καροτσάκι, επαρκή φωτισμό, ηλεκτρονική πληροφόρηση επιβατών και κατάλληλο σημείο ανάρτησης πληροφοριακού υλικού.
Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης σχετικά με το συγκεκριμένο έργο δηλώνει:
«Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να διεκδικεί, να εξασφαλίζει και να υλοποιεί έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών. Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των χρηστών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς προχωράμε στην αντικατάσταση των στάσεων λεωφορείων, με σύγχρονες, καλαίσθητες αλλά κυρίως ασφαλείς υποδομές, που αναβαθμίζουν τις συνθήκες αναμονές των πολιτών».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή