Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Γαλατσίου ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Γαλατσίου ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι Υπηρεσίες του Δήμου Γαλατσίου ενόψει του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ», που αναμένεται να πλήξει την περιοχή μας, από αύριο, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021.

Γι’ αυτό ανοιχτή θα παραμείνει από το Σάββατο βράδυ 13 Φεβρουαρίου η θερμαινόμενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους), προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη, για να προστατευτούν από την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει και την Αττική.

Ο Δήμος Γαλατσίου, μετά την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού τις επόμενες μέρες με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή της Αττικής, θέτει σε επιφυλακή τις υπηρεσίες του και ειδικότερα το Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου, καθώς και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, που θα βρίσκονται σε επιφυλακή για οτιδήποτε χρειαστεί.

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για όλο το 24ωρο:
Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Μπριόλας Στάθης κιν. 6947737050.
Αρμόδιος Υπάλληλος Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Σιώτας κιν. 6944223749.
Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου, στα τηλ. 213-2055335 και 213-2055336.

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ και να διαβάσουν τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου (www.galatsi.gov.gr) και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή