Αρχές Μαρτίου η ΙΓ’ στο Παλαί, του Βασίλη Γιαννακόπουλου

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Αρχές Μαρτίου η ΙΓ’ στο Παλαί, του Βασίλη Γιαννακόπουλου

Επειδή πολλοί φορολογούμενοι πολίτες του Γαλατσίου, μας τηλεφωνούν και ρωτούν τί γίνεται με την Εφορία, τους ενημερώνω ότι οι εργασίες για τη διαμόρφωση των χώρων στο Παλαί όπου θα εγκατασταθεί η ΙΓ’ ΔΟΥ Αθηνών συνεχίζονται αλλά δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν τις αρχές Μαρτίου.

Αυτή τη στιγμή έχει τελειώσει η μεταφορά των αρχείων της ΔΟΥ Γαλατσίου από την οδό Χριστιανουπόλεως και έχει παραδοθεί το κτίριο στους ιδιοκτήτες του.
Συνεχίζεται η μεταφορά των αρχείων από τη ΙΓ’ ΔΟΥ και επίσης είναι σε εξέλιξη και οι εργασίες για τη διαμόρφωση των χώρων στο Παλαί. Διότι, εκτός από τα γραφεία τα οποία είναι σχεδόν έτοιμα να υποδεχθούν τους 130 υπαλλήλους, πρέπει να γίνει πρόβλεψη και για τους πολίτες που θα επισκέπτονται τη ΔΟΥ και θα είναι πάρα πολλοί και πώς αυτοί θα εξυπηρετούνται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκολία.

Λίγη υπομονή, φίλοι Γαλατσιώτες, και το μαρτύριό σας να τρέχετε στην Κυψέλη οσονούπω θα λάβει τέλος. Απ’ό,τι έχω πληροφορηθεί ο Δήμαρχος Γαλατσίου όταν ξεκινήσει να λειτουργεί η ΙΓ’ ΔΟΥ θα τροποποιήσει το δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας ώστε το λεωφορείο να φτάνει μέχρι το Παλαί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή