Ταινίες του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ταινίες του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

Ταινίες του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN :

Από αυτή την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 16:45, το OPEN θα ξεκινήσει να προβάλλει ταινίες του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου που δεν έχουν μεταδοθεί ποτέ ξανά στην ιδιωτική τηλεόραση.

Ταινίες σημαντικών δημιουργών με τους αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου σε ρόλους που δεν τους έχουμε ξαναδεί. Οι ταινίες ανήκαν στην εταιρία Χρήσμα Φίλμ και ήταν χαμένες για πάρα πολλά χρόνια, πριν περάσουν στην κατοχή της εταιρίας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ. Σημαντικό είναι ότι σε μερικές από αυτές, όπως τις «ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ» και «ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΑ» παίζουν μαζί ο Κώστας Χατζηχρήστος και ο Μίμης Φωτόπουλος. Ακόμα, πρωταγωνιστούν πολλοί αγαπημένοι ηθοποιοί όπως οι Λαυρέντης Διανέλλος, Ρίκα Διαλυνά, Νίκος Φέρμας, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Θανάσης Βέγγος, Γιάννης Γκιωνάκης , Μπεάτα Ασημακοπούλου αλλά και ο Κώστας Βουτσάς.

Οι τίτλοι των ταινιών που θα προβληθούν είναι: «Τσαρούχι, Πιστόλι, Παπιγιόν», «Διακοπές στην Κολοπετινίτσα», «Κάνε με Πρωθυπουργό», «Να Ζήσουν τα Φτωχόπαιδα», «Οι Χαραμοφάηδες», «Το Πλοίο της Χαράς», «Ο Μισογύνης», «Οι Γυναίκες Θέλουν Ξύλο», «Ένα Καράβι Παπαδόπουλοι» και «Πέντε Γυναίκες για έναν Άνδρα».

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 16:45 θα προβληθεί η ταινία «Να Ζήσουν τα Φτωχόπαιδα» σε σκηνοθεσία του Ορέστη Λάσκου, με τους Μίμη Φωτόπουλο, Κώστα Χατζηχρήστο, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Νίκο Φέρμα, Νίτσα Τσαγανέα και Ρίκα Διαλυνά.

Ένας εύπορος άντρας, ο Τώνης, είναι ερωτευμένος με μια φτωχή κοπέλα την οποία θέλει να παντρευτεί παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του. Ο αδερφός της κοπέλας ερωτεύεται την αδερφή του Τώνη και τα δύο ζευγάρια προσπαθούν να βρουν τρόπο να μεταπείσουν τον αυστηρό πατέρα.

#ΟpenΕllinika κάθε μέρα Δευτέρα- Παρασκευή στις 16:45 ελληνικές ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ιδιωτική τηλεόραση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή