Δήμος Γαλατσίου: Ποιό είναι το ωράριο λειτουργίας των υπηρεσιών έως τις 28 Φεβρουαρίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Ποιό είναι το ωράριο λειτουργίας των υπηρεσιών έως τις 28 Φεβρουαρίου

Ο Δήμος Γαλατσίου, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Πρωθυπουργού για αυστηρό lockdown στην Αττική έως τις 28 Φεβρουαρίου, καθώς και της ΚΥΑ του Φ.Ε.Κ. Β’ 534/«10.2.2021», με σκοπό την ανάσχεση του κορωνοϊού και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, του προσωπικού του Δήμου και όλων των πολιτών, ενημερώνει ότι :

Το ωράριο για το κοινό για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου εντός του Δημαρχιακού Καταστήματος διευρύνεται από τις 07:00 έως τις 18:00 καθημερινά αποκλειστικά και μόνο ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Η είσοδος του κοινού στο Δημαρχιακό κατάστημα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη χρήση μάσκας. Παρακαλούνται λοιπόν οι πολίτες που προσέρχονται για οποιοδήποτε θέμα, κατόπιν ραντεβού, να φέρουν μαζί τους και να χρησιμοποιούν σωστά προστατευτική μάσκα (η οποία να καλύπτει τη μύτη και το στόμα).
Ο Δήμος Γαλατσίου παρακαλεί θερμά τους πολίτες διεκπεραιώνουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.galatsi.gov.gr όσα ζητήματα (πιστοποιητικά – πληρωμές, κ.ά.) γίνεται, ειδάλλως να κάνουν τηλεφωνικές αιτήσεις (με ΑΦΜ, ΑΔΤ και ονοματεπώνυμο) στους υπαλλήλους ή ηλεκτρονικές αιτήσεις στα e-mail που αναγράφονται παρακάτω.

Συνιστάται επίσης, πριν από την προσέλευση στην όποια διοικητική υπηρεσία του Δήμου μας, να έχει προηγηθεί προσυνεννόηση και κλείσιμο ραντεβού, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία και η αναμονή και να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Επιγραμματικά, ο Δήμος Γαλατσίου προτρέπει τους πολίτες :

Να ακολουθήσουν την ηλεκτρονική διαδικασία για τις αιτήσεις τους.
Να κλείσουν ραντεβού με τις υπηρεσίες μας, ώστε να προχωρήσει το αίτημά τους.

Τηλέφωνα και emails Δήμου Γαλατσίου:

Γραφείο Δημάρχου: 213- 2055335 – 213 -2055336   –    e_mail: galatsi@galatsi.gr

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: 213-2055427    – e_mail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr

Τηλεφωνικό κέντρο: 213-2055300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή