Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Η transgender ηθοποιός,’Ιντια Μουρ της σειράς «Pose» πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Tommy Hilfiger

O Tommy Hilfiger εμπνέει την παγκόσμια κοινότητα να ενωθεί για κοινωνική αλλαγή με την καμπάνια για την Άνοιξη 2021

Η transgender ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των τρανς ατόμων είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για την άνοιξη 2021 του αμερικανικού brand με κεντρικό μήνυμα «Moving Forward Together» (Προχωράμε Μπροστά Μαζί) το οποίο αφορά την κοινωνική αλλαγή και την κοινότητα.
Στην καμπάνια εμφανίζονται προσωπικότητες που ξεχωρίζουν στις κοινότητές τους και αγωνίζονται για μία κοινωνία που δεν σπαταλά τίποτα και καλωσορίζει τους πάντες, όπως η συγγραφέας και podcaster, Τζαμίλα Τζαμίλ, o θρύλος της γαλλικής ballroom σκηνής, DJ Kiddy Smile, ο Βρετανός τραγουδιστής Τομ Γκρέναν που συμμετέχει σε δράσεις για την ψυχική υγεία και οι ιδρυτές της ομάδας, Compton Cowboys, Ράντι Σάβι, Στόνερ Μέιν και Κι, οι οποίοι χρησιμοποιούν την κουλτούρα της ιππασίας για να δείξουν σε παιδιά ένα διαφορετικό μέλλον.
«Καθώς βρισκόμαστε σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας, πρέπει να προχωρήσουμε μαζί για να χτίσουμε ένα μέλλον για τις επόμενες γενιές » δήλωσε ο Τόμι Χίλφιγκερ. «Είμαι περήφανος που η συλλογή μας για την Άνοιξη 2021 προωθείται από μια τόσο απίστευτη και διαφορετική ομάδα ανθρώπων που ενσαρκώνουν αυτό το μήνυμα» συμπλήρωσε.
Η φωτογράφιση της καμπάνιας έγινε στο Λος Άντζελες, το Νιου Τζέρσεϊ, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο και τη Χαϊνάν από τοπικούς φωτογράφους
Τα πρόσωπα της καμπάνιας φωτογραφήθηκαν με ρούχα που τους αρέσουν περισσότερο. Η Ίντια Μουρ φορά ένα φόρεμα πόλο με το μονόγραμμα του brand με ένα κλασικό ναυτικό τζάκετ Tommy , ενώ οι Compton Cowboys φορούν μπουφάν, πλεκτά και πουκάμισα.
Στην καμπάνια προβάλλονται ενδύματα από βιώσιμα υλικά και τεχνικές παραγωγής που συνεχίζουν τη φιλόδοξη πράσινη αποστολή του brand.
«Νομίζω ότι βρήκα τη βάση μου αποδεχόμενη τον εαυτό μου, το ποια είμαι» είπε η Μουρ. «Θέλω να δω ένα μέλλον με όλες τις κοινότητες να συνεργάζονται ενωμένες για να ανυψώνουν η μια την άλλη. Το όραμά μου για το μέλλον είναι όλοι να μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι και να υπάρχουμε στο σώμα μας και στο δέρμα μας» τόνισε.

Πηγές

  • By Peabody Awards - Screenshot from vimeo, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=82157004