Δωρεάν Διαγνωστικά Τεστ covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Αγίων Αναργύρων

ΥΓΕΙΑ
Δωρεάν Διαγνωστικά Τεστ covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Αγίων Αναργύρων

«Δωρεάν Διαγνωστικά Τεστ covid-19 για τους κατοίκους της πόλης» :

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού σε συνεργασία με την κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγείας του πληθυσμού συνεχίζει τους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapidtests) για τους δημότες.
Τα νέα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 από τις 10.00 πμ έως τις 3.00μμ. στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Καματερού , Κάδμου & Κιλελέρ , στο Καματερό . Οι δημότες θα προσέρχονται πεζοί κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας.
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρος Τσίρμπας κάλεσε τους δημότες για ακόμη μία φορά να παραστούν στο Δημαρχείο Καματερού για τη διενέργεια rapidtests τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.
Επισημαίνεται ότι η δράση υλοποιείται με ευθύνη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.
Η εξέταση αφορά άτομα ηλικίας πάνω από 10 ετών και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι συμμετέχοντες θα μετακινηθούν στέλνοντας «1» στο 13033 ή συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο μετακίνησης με την επιλογή «1». Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθώς και η ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.
Για την ασφαλή υλοποίηση της δράσης παρακαλούνται οι πολίτες να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις.
Για πληροφορίες καλείτε στα τηλέφωνα 2132039923 και 2132039945 από τις 8 το πρωί ως τις 15.00 το μεσημέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή