Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

ΠΑΙΔΙ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά στον Δήμο Ασπροπύργου –
3ο Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα τις «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ»
:
Η Διεύθυνση της Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ασπροπύργου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας «ΕΔΔΥΠΠΥ», υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ανακοινώνει την διοργάνωση του τρίτου διαδικτυακού σεμιναρίου (webinar) του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για Παιδιά», τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 18:00μ.μ.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέσω πλατφόρμας zoom.
Η τρίτη διαδικτυακή παρουσίαση έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) με θεματολογία «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ».
Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε τρίτη Δευτέρα του μήνα. Το πρόγραμμα αποτελείται από εφτά θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα: Κάπνισμα, Αλκοόλ, Εξαρτήσεις, Ατυχήματα, Παχυσαρκία, Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα, Εμβολιασμοί Εφήβων.
Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί) που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης ή και να ενημερωθούν εγκαίρως και να προετοιμαστούν ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους, με γνώμονα πάντοτε την Πρόληψη.
Επισημαίνεται ότι με την περάτωση της παρακολούθησης του κύκλου των διαδικτυακών συναντήσεων, θα δοθεί στους συμμετέχοντες η αντίστοιχη βεβαίωση.
Βήματα εγγραφής και παρακολούθησης του σεμιναρίου
• Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα προσωπικά σας στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) στο email: kentrokoinotitas@aspropyrgos.gr, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2105575596, έως Παρασκευή 12/2/21 στις 13:00μμ., καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με ανώτερο αριθμό συμμετεχόντων τους 100.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή