Δήμος Ελευσίνας : Να ενημερώσουν τα ΕΛΠΕ για τυχόν περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την πυρκαγιά της Κυριακής

Δήμος Ελευσίνας
Δήμος Ελευσίνας : Να ενημερώσουν τα ΕΛΠΕ για τυχόν περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την πυρκαγιά της Κυριακής

Να ενημερώσουν τα ΕΛΠΕ για τυχόν περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την πυρκαγιά της Κυριακής, ζητά ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου:

Επίσημη ενημέρωση από τα ΕΛ.ΠΕ για τυχόν περιβαλλοντικές επιπτώσεις εξαιτίας της πρόσφατης πυρκαγιάς, το βράδυ της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου, ζήτησε με έγγραφό του ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, ζητά αναλυτική και έγγραφη ενημέρωση για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Διυλιστήριο των ΕΛΠΕ, κατά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου και, φυσικά, αν υπήρξαν φαινόμενα ρύπανσης.

Σημειώνεται, πως το ίδιο βράδυ της πυρκαγιάς, ο Δήμαρχος βρέθηκε επί τόπου στο Διυλιστήριο προκειμένου να ενημερωθεί το ταχύτερο δυνατό για την πορεία της κατάστασης, κάτι που έγινε από τον Διευθυντή ΕΛ.ΠΕ Ελευσίνας.

Ενώ στη συνέχεια, συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Αρχής, περιόδευσε στην πόλη μέχρι τη στιγμή που αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση.

Τέλος υπήρξε ενημέρωση όλων των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για το περιστατικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή