Δήμος Γαλατσίου : Κλείνουν Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και το Άλσος Βεΐκου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου : Κλείνουν Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και το Άλσος Βεΐκου

Ανάρτηση του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου στο Facebook με τα νέα μέτρα που λαμβάνει ο Δήμος λόγω της πανδημίας:

“Φίλες και φίλοι,
Η πανδημία του COVID – 19 έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας. Στον Δήμο Γαλατσίου, κάνουμε όλοι μαζί από την πρώτη στιγμή μια προσπάθεια να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία. Με ψυχραιμία και έγκαιρο σχεδιασμό, χωρίς να κινδυνολογούμε αλλά ούτε και να ωραιοποιούμε καταστάσεις, επιδιώκουμε, όποτε είναι δυνατόν, να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις.
Έτσι, στην αρχή της πανδημίας ήμασταν ο πρώτος Δήμος που πήρε άμεσα αποφάσεις, -πριν ακόμα και από τις κατά κοινή ομολογία γρήγορες αποφάσεις της Κυβέρνησης- και έκλεισε Κ.Α.Π.Η. , γυμναστήρια ενώ ταυτόχρονα έθεσε μεγάλο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού σε τηλεργασία, διότι βλέπαμε πως τα δύσκολα ήταν μπροστά μας.
Σήμερα, λαμβάνουμε και πάλι αποφάσεις που κρίνουμε ότι είναι αναγκαίες, αν και μπορεί να μην είναι εύκολες, ούτε και ευχάριστες. Από αύριο, λοιπόν, και μέχρι νεοτέρας, ανακοινώνεται ότι:
✅ Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών.
✅ Όλα τα παιδάκια και οι εργαζόμενοι στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μας, εφόσον το επιθυμούν θα κάνουν προληπτικά τις επόμενες μέρες Covid τεστ με έξοδα του Δήμου.
✅ Αναστέλλεται επίσης προσωρινά η λειτουργία του Άλσους Βεΐκου και όλων των αθλητικών χώρων του. Δυστυχώς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε παρατηρήθηκαν ορισμένα υπερβολικά και επικίνδυνα φαινόμενα συνωστισμού.
✅ Το Δημαρχείο θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο αλλά η επίσκεψη σε αυτό θα γίνεται ΜΟΝΟ μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.
Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Ξέρετε καλά, ότι σε κάθε επικοινωνία μας τονίζω πως δεν πρέπει να εφησυχάζουμε γιατί Φεβρουάριος και ο Μάρτιος θα είναι πολύ δύσκολοι μήνες.
Πρέπει όλοι μας να τηρούμε με προσήλωση τα μέτρα προστασίας ατομικής υγιεινής και ιδίως τη χρήση μάσκας σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους. Και σας παρακαλώ προσωπικά, αν νιώσετε οποιοδήποτε ανησυχητικό σύμπτωμα, επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας και τον ΕΟΔΥ για οδηγίες αλλά και στα τηλ. 2132055335 και 2132055336 σε περίπτωση που έχετε ενδείξεις και πρέπει να υποβληθείτε σε test COVID – 19.
Ο Δήμος Γαλατσίου συνεχίζει να παρακολουθεί το θέμα με ψυχραιμία και σοβαρότητα, πάντα με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία των πολιτών και της δημόσιας υγείας.
#μενουμεασφαλεις και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί!
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κοινωνική Υπηρεσία: 2102222011
Τμήμα Παιδείας: 2132055328 & 2132055407
Γραφείο Δημάρχου: 2132055335 & 2132055336”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή