Χαρίστε και πάρτε αγάπη υιοθετώντας ένα αδέσποτο κουταβάκι

ΠΑΙΔΙ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Χαρίστε και πάρτε αγάπη υιοθετώντας ένα αδέσποτο κουταβάκι

Έκκληση προς τους φιλόζωους κάνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου να υιοθετήσουν κάποιο από τα υπέροχα πλασματάκια, που πρόσφατα πήρε υπό τη φροντίδα του από τα εγκαταλελειμμένα κτίσματα επί της οδού Πέλοπος όπου μέχρι πρότινος ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες.

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, o Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, μετέβη στα εγκαταλελειμμένα κτίσματα επί της οδού Πέλοπος (παλαιοί στάβλοι), όπου μεταξύ άλλων, διαπιστώθηκε η διαβίωση υπό άθλιες συνθήκες 5 ημίαιμων ενήλικων σκυλιών και 7 κουταβιών. Άμεσα, ενημερώθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκυ Γιάκοβλεφ και η Υπηρεσία Περιβάλλοντος για την περισυλλογή των σκυλιών.

Τα σκυλιά εντάχθηκαν στο πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, σύμφωνα με το Ν. 4039/12 & αρθ.46 Ν. 4235/14 και πλέον χαίρουν ολοκληρωμένου κτηνιατρικού ελέγχου και ηλεκτρονικής ταυτοποίησης.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου καλεί όποιον ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο από τα υπέροχα πλασματάκια, να επικοινωνήσει με τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Πρασίνου στα τηλέφωνα 2132020 297 & 213 2020 305 και σε ώρες εκτός λειτουργίας με την υπάλληλο της Υπηρεσίας κα Α. Καραμανωλάκη στο 6944614142.

Χαρίστε και πάρτε αγάπη μεγαλώνοντας την οικογένειά σας με ένα πανέμορφο χνουδωτό μουσούδι!

Πήγαινε στην κορυφή