Μεγάλος θαυμαστής της Μπίλι Αιλις δηλώνει ο Τζάρετ Λέτο

ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλος θαυμαστής της Μπίλι Αιλις δηλώνει ο Τζάρετ Λέτο

Ο Τζάρετ Λέτο είναι εδώ και πολύ καιρό μεγάλος θαυμαστής της Μπίλι Άιλις και του αδελφού της Φινέα.

Ο ηθοποιός και μουσικός μιλώντας στο «The Late Late Show» με τον Τζέιμς Κόρντεν αποκάλυψε ότι σχεδόν υπέγραψε με το μουσικό δίδυμο πριν γίνουν διάσημοι, όταν τους συνάντησε για πρώτη φορά μέσω της παραγωγού ταινιών Έμα Λάντμπρουκ και του πράκτορά του Τομ Γουίντις.

«Δεν είχαν υπογράψει και σκέφτηκα ότι ίσως θα μπορούσα να υπογράψουν μαζί μου, ήταν τόσο απίστευτα ταλαντούχοι και απλοί άνθρωποι» δήλωσε ο Λέτο στον Κόρντεν. «Η μουσική είναι ένα πράγμα, αλλά νομίζω ότι είναι απλώς απίστευτα ευφυείς, πραγματικά συμπαθητικοί, πολύ καλοί άνθρωποι και αρέσουν πολύ», πρόσθεσε.

Ο Λέτο είπε ακόμα ότι τους προσκάλεσε να ερμηνεύσουν στο σπίτι του, όταν διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για μερικούς φίλους του, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

«Είπα: “Έι, θα έρθετε να παίξετε μερικά τραγούδια;” και είπαν: “Ναι, σίγουρα”. Εμφανίστηκαν με ένα Guitar Center pa και έπαιξαν την πιο όμορφη μουσική» θυμάται.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ)

Πηγές

Από Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America - Jared Leto, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=60762382

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή