Χρήστος Σπίρτζης : Ακύρωση εμβολιασμού αστυνομικών, σε αναμονή διαταγών και waiting list…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χρήστος Σπίρτζης : Ακύρωση εμβολιασμού αστυνομικών,  σε αναμονή διαταγών και waiting list…

Δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη
της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε, για μια ακόμη φορά, την «αγάπη» και την ειλικρινή «φροντίδα» της στους εργαζόμενους της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με έγγραφο (*) του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί διατάσσονται να ακυρώσουν τα προγραμματισμένα ραντεβού για εμβολιασμό προστασίας από τον κορωνοϊό όπως προβλέπεται για όλους τους πολίτες, μέσω της ιστοσελίδας emvolio.gov.gr.

Στο έγγραφο διατάσσονται οι εργαζόμενοι της ΕΛΑΣ να περιμένουν «διαταγάς» και την “(waiting list)”, ως επεξηγηματική παρένθεση στον όρο «λίστα αναμονής» για να το καταλάβουν όλοι …
Οι αστυνομικοί, διατάσσονται με τον πλέον επίσημο τρόπο να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη χωρίς καμία προστασία τόσο των ίδιων όσο και των πολιτών με τους οποίους συναναστρέφονται καθημερινά.
Ούτε ο μακρύς κατάλογος των κρουσμάτων στο σώμα, ούτε οι νεκροί από κορωνοϊό αστυνομικοί έπεισαν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ότι πρέπει να μεριμνήσει για τον εμβολιασμό τους, ως μία από τις κατηγορίες εργαζομένων που έρχονται καθημερινά σε συνεχή επαφή με τους πολίτες.
Είναι να μην πέσει κανείς στον «έρωτα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή