Διαμαρτυρία έξω από το Κέντρο Υγείας Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Διαμαρτυρία έξω από το Κέντρο Υγείας Γαλατσίου

Παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Γαλατσίου, διεκδικώντας την άμεση ενίσχυση του, όπως και συνολικά της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, πραγματοποίησαν Μαζικοί Φορεις του Δήμου, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης, σήμερα Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Η παρέμβαση βρήκε ανταπόκριση, τόσο στους ασθενείς και τους ασφαλισμένους που προσέρχονταν στο Κέντρο Υγείας, όσο και στο ιατρικό και διοικητικό προσωπικό.

Όπως υποστήριξαν τα μέλη των Συλλόγων που συμμετείχαν στην παρέμβασης, «παραμένει η ανησυχία για την επικείμενη μετατροπή, της μοναδικής μονάδας ΠΦΥ στην περιοχή, σε εμβολιαστικο κέντρο, καθως ακόμα δεν έχουν διευκρινίστει οι όροι με τους οποίους θα γίνει αυτό και τι επιπτώσεις θα έχει στις υπηρεσίες που προσφέρει μέχρι σήμερα. Υπηρεσίες οι οποίες είναι ήδη ελλιπείς, λόγω της μεγάλης υποστελέχωσής του, σε προσωπικό και υποδομές».

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν ο Σύλλογος Γυναικών Γαλατσίου (Μέλος της ΟΓΕ), η Επιτροπή Νέων Εργαζομένων και Ανέργων, η Ενωση Α/Α ΕΒΕ Δήμου Γαλατσίου, η Επιτροπή Συνταξιούχων, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πανοράματος Γαλατσίου “Η Αγία Ειρήνη”, ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνω Γαλατσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή