Δήμος Ασπροπύργου: Προληπτικές απολυμάνσεις στα Γυμνάσια και τα Λύκεια

Δήμος Ασπροπύργου
Δήμος Ασπροπύργου: Προληπτικές απολυμάνσεις στα Γυμνάσια και τα Λύκεια

Η Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Ασπροπύργου ενόψει της επαναλειτουργίας των Γυμνασίων και των Λυκείων, προχώρησε την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 σε προληπτικές απολυμάνσεις σε όλα τα Γυμνάσια της πόλης καθώς και στο Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ.

Πιο συγκεκριμένα, με ειδικά πιστοποιημένα συνεργία, τον κατάλληλο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, πραγματοποιηθήκαν απολυμάνσεις στις παραπάνω σχολικές κτηριακές υποδομές, τόσο εσωτερικά (αίθουσες διδασκαλίας, αμφιθέατρα, βιβλιοθήκες, γραφεία, κοινόχρηστοι χώροι, τουαλέτες κτλ, όσο και εξωτερικά των σχολείων (προαύλιοι και αθλητικοί χώροι, πεζούλια, παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων κτλ.).
Τόσο ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης τόνισαν την απόλυτη προτεραιότητα που δίνει η Δημοτική Αρχή στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας της σχολικής κοινότητας, χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη. Μόλις η Πολιτεία αποφασίσει πως θα επαναλειτουργήσουν οι συγκεκριμένες σχολικές υποδομές, και οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί προσέλθουν με το καλό, θα είναι απολύτως βέβαιοι πως εισέρχονται σε ένα ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή