Έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid 19 στο γυναικείο επιχειρείν

Έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid 19 στο γυναικείο επιχειρείν:

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2021, ευρωπαϊκή έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid 19 στις γυναικείες επιχειρήσεις στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν και οι Ελληνίδες επιχειρηματίες.
To Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) αποτελεί μέλος του Δικτύου Γυναικών των Ευρωεπιμελητηρίων, το οποίο υλοποιεί έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid 19 στις γυναικείες επιχειρήσεις. Το ΕΕΔΕΓΕ ανέλαβε να μεταφράσει και να επιμεληθεί το ερωτηματολόγιο στα ελληνικά, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των Ελληνίδων επιχειρηματιών τις οποίες προσκαλεί να συμμετάσχουν στην έρευνα.
Οι γυναίκες επιχειρηματίες, είναι ο κύριος στόχος αυτής της έρευνας, συμπεριλαμβάνοντας και τις αυτοαπασχολούμενες σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών τομέων. Η έρευνα επιδιώκει να αποτυπώσει τις συνέπειες της πανδημίας στις γυναικείες επιχειρήσεις με ιδιαίτερη έμφαση στις προσαρμογές του επιχειρηματικού μοντέλου, στις ψηφιακές δεξιότητες και στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο της έρευνας EWN Covid 19 μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή