«Γλυκές Αλχημείες» με γλυκιά νοσταλγική διάθεση

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
«Γλυκές Αλχημείες» με γλυκιά νοσταλγική διάθεση

Ανακοίνωση OPEN :

Οι «Γλυκές Αλχημείες», αυτό το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 20.00, στο OPEN, έχουν μια γλυκιά νοσταλγική διάθεση αφού ο Στέλιος Παρλιάρος γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω και αποκαλύπτει ποιο γλυκό είναι αυτό που στάθηκε αφορμή για να ακολουθήσει τον δρόμο της ζαχαροπλαστικής. Φυσικά δεν είναι άλλο από την παιδική τούρτα που του έφτιαχνε η μητέρα του στα γενέθλια και τις γιορτές. Μία λαχταριστή σοκολατένια τούρτα που από την πρώτη κουταλιά μένει αξέχαστη!

Στη συνέχεια ο Στέλιος κάνει τρία κρεμέ με διαφορετικό είδος σοκολάτας το καθένα και το ερώτημα παραμένει…. λευκή, μαύρη ή σοκολάτα γάλακτος;

Σειρά έχει η αγαπημένη πάστα φλώρα, όπου ο Στέλιος την στολίζει με μαρμελάδα πορτοκάλι αντί για βερίκοκο, σε μια εξίσου απολαυστική εκδοχή.

Για το τέλος, ο Στέλιος φτιάχνει το «κέικ της μαμάς», ένα πολύ εύκολο κέικ με τέσσερα βασικά υλικά στις ίδιες αναλογίες και η απόλαυση είναι εγγυημένη.

«Γλυκές Αλχημείες», με τον Στέλιο Παρλιάρο, αυτό το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 20.00, στο OPEN ένα απολαυστικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της ζαχαροπλαστικής.

Γλυκές Αλχημείες κάθε Σάββατο στις 20:00

#glykesalchimies_official

#eisaiOPEN

Πήγαινε στην κορυφή