Δήμος Γαλατσίου : 0 θετικά δείγματα στα 587 rapid test

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου : 0 θετικά δείγματα στα 587 rapid test

Ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό του στο facebook έκανε ο Γιώργος Μαρκόπουλος για τα αποτελέσματα των χθεσινών rapid test :

“Επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ για τα αποτελέσματα των rapid tests που έγιναν χτες στον Δήμο Γαλατσίου:
🧪587 δείγματα
✅0 θετικά.
Θερμή παράκληση στα ΜΜΕ να λάβουν υπόψιν τους αυτά τα αποτελέσματα και να μην κάνουν άστοχες γενικεύσεις για τον Κεντρικό Τομέα που δημιουργούν εντελώς λανθασμένες εντυπώσεις και πανικό στους πολίτες. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας. Δεν χαλαρώνουμε λοιπόν.
Και να συμπληρώσω κάτι ακόμα που αφορά λίγους και συγκεκριμένους: Αυτά τα θέματα είναι πολύ ευαίσθητα για να γίνονται αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης. Η κριτική είναι ευπρόσδεκτη, αλλά η προσπάθεια να προκληθεί σύγχυση στους συμπολίτες μας με ψευδείς φήμες, δεν είναι αποδεκτή. Ευτυχώς, δεν πείθετε σχεδόν κανέναν. Πιστεύω όμως ότι είναι προτιμότερο για όλους, να έρθετε και εσείς σε αυτή την κοινή προσπάθεια για το καλό της πόλης.
#Συνεχίζουμε όλοι μαζί να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας και να προσέχουμε στην καθημερινότητά μας και δεν εφησυχάζουμε.
#Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Θα τα καταφέρουμε.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή