Ο Δήμος Ασπροπύργου συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους»

Δήμος Ασπροπύργου
Ο Δήμος Ασπροπύργου συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους»

Ο Δήμος Ασπροπύργου συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
«Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους»
:
Ο Δήμος Ασπροπύργου θέλοντας να συμβάλει στην υποστήριξη των επιχειρήσεων της πόλης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και συμμετέχει στην πρωτοπόρα δράση του, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στηρίζοντας το Project «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους», που αφορά τη δωρεάν δημιουργία Ηλεκτρονικών Καταστημάτων για τις επιχειρήσεις- μέλη του Ε.Ε.Α.
Αυτό είναι ένα πρωτοπόρο και καθοριστικό βήμα για το μέλλον των επιχειρήσεων και ο Δήμος Ασπροπύργου μαζί με το Ε.Ε.Α., στηρίζουν έμπρακτα την επιχειρηματικότητα καθώς από μελέτη που εκπονήθηκε κρίνεται απαραίτητο ότι πλέον οι επιχειρήσεις πρέπει να θέσουν ως προτεραιότητα την άμεση ψηφιακή προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα.
Η έναρξη της δράσης υπολογίζεται εντός του πρώτου τριμήνου 2021, με υπεύθυνο παρακολούθησης και υλοποίησης τον Α’ Αντιπρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Νίκο Γρέντζελο. Επιπρόσθετα, το Ε.Ε.Α. παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις-μέλη του, αναφορικά με νομικά (nomikh@eaa.gr), φορολογικά (forologika@eea.gr) και εργατικά ζητήματα (ergatologos@eea.gr).
Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο Project «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους» του Ε.Ε.Α. και την δωρεάν δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος για την επιχείρησή τους μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή