Ο τελικός Copalibertadores στο OneChannel

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο τελικός Copalibertadores στο OneChannel

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ :

Το ONEchannel πιστό στο ραντεβού με μία από τις δυναμικές ποδοσφαρικές μάχες, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Λατινικής Αμερικής, μεταδίδει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 22:00 τον Τελικό του CopaLibertadores.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας και αποκλειστικά από το ONE Channel, σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου και Αντώνη Κατσαρού.
Δύο ιστορικές ομάδες της Βραζιλίας, ηΠαλμέιρας και η Σάντος, θα δείξουν το πάθος τους μέσα στο γήπεδο, το θρυλικό Μαρακανά. Έχοντας αποκλείσει τους αιώνιους αντιπάλους από την Αργεντινή, Ρίβερ Πλέιτ και ΜπόκαΤζούνιορς, οι Παλμέιρας και Σάντος θα μονομαχήσουν για το πολύτιμο τρόπαιο.

Πριν την έναρξη του ματς, στις 21:15 από το στούντιο του ONEChanneloΜένιοςΣακελλαρόπουλος και ο Γιώργος Χελάκης σε ένα PREGAMECopaLibertadores.Σχολιάζει ο ΔιονύσηςΔελλής. Ζωντανές συνδέσεις, αφιερώματα για τις δύο ομάδες και όλο το παρασκήνιο του μεγάλου αγώνα
Στις 22:00απευθείας σύνδεση με τον ναό του ποδοσφαίρου, το Μαρακανά για την σέντρα του αγώνα ανάμεσα στην Παλμέιρας και την Σάντος. Περιγράφουν: ΜιχάληςΤσώχος, ΑντώνηςΚατσαρός
Στις 24:00, μετά το τέλος του αγώνα, POSTGAMECopaLibertadores με το τελετουργικό της απονομής και τις καλύτερες φάσεις, αναλύσεις και εντυπώσεις.

ΤΕΛΙΚΟΣ COPALIBERTADORESTOΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ONEChannel

ΣΤΙΣ 21:00 PREGAMECopaLibertadores
ΣΤΙΣ 22:00 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΣΤΙΣ 24:00 POST GAME Copa Libertadores

www.onetv.gr
και μέσω της NOVAστη θέση 987 και της COSMOTEστη θέση 111

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή