Δήμος Ζωγράφου :Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Δήμος Ζωγράφου
Δήμος Ζωγράφου :Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Ανακοίνωση Δήμου Ζωγράφου :
Σε μία ακόμη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προχώρησε ο Δήμος Ζωγράφου, ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε.Κ.Τ. Περιφέρειας Αττικής.
Δεκάδες ωφελούμενοι της υπηρεσίας προσήλθαν στον εξωτερικό χώρο του πρώην κέντρου «ΡΥΘΜΟΣ» και προμηθεύτηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Τη δράση συντόνισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργος Δημόπουλος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ζωγράφου, Ρένα Χαλκιαδάκη, ενώ τη διαδικασία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας. Ο κ. Θώδας ευχαρίστησε τον κ. Δημόπουλο για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής επισημαίνοντας ότι «αποτελεί πολύ σημαντικό βοήθημα για τους συμπολίτες μας ειδικά τις ημέρες της πανδημίας». Παρόντες στο χώρο διανομής ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι, Πρασίνου Γιάννης Βούρτσης και Εμπορικής Ανάπτυξης και Αποτελεσματικότητας Λεωνίδας Κουφός.
Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε τηρώντας τα προβλεπόμενα για την προστασία της δημόσιας υγείας μέτρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή