Δήμος Γαλατσίου: Σε ένα μήνα θα παραδοθεί το ανακαινισμένο κολυμβητήριο

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Σε ένα μήνα θα παραδοθεί το ανακαινισμένο κολυμβητήριο

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα ανακατασκευής και αναβάθμισης στο κολυμβητήριο του Δήμου Γαλατσίου, τα οποία καθυστέρησαν είναι αλήθεια κυρίως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτές τις ημέρες, όμως, οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς και εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί κι έτσι οι ανανεωμένες εγκαταστάσεις του δημοτικού μας κολυμβητηρίου θα παραδοθούν στα μέλη του με στόχο πάντα τη διευκόλυνση και την ασφάλεια της άσκησής τους.
Τα έργα που υλοποιήθηκαν αφορούν τα δοκάρια ενίσχυσης του υπογείου και του ισογείου, ένα τμήμα της πλάκας του κτιρίου, την αντικατάσταση του πλακόστρωτου περιμετρικά της πισίνας και δημιουργία αποχετευτικών καναλιών για την απορροή των υδάτων καθώς και τη δημιουργία αποδυτηρίων για παιδιά, ράμπες πρόσβασης και τουαλέτες για ΑμΕΑ.
Στην ξενάγηση που μας έκανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Δερεδίνης, διαπιστώσαμε πως ο χώρος περιμετρικά και των δύο δεξαμενών κολύμβησης (της μεγάλης και της παιδικής) έχει πλήρως ανακατασκευαστεί.


Έχουν επίσης δημιουργηθεί δύο νέες είσοδοι με τις απαραίτητες ράμπες ώστε τα άτομα που κινούνται με αναπηρικά αμαξίδια να έχουν ασφαλή και άμεσα πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της πισίνας.
Επιπλέον αξιοποιήθηκε και ο χώρος που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες της πισίνας και ο οποίος μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικός χώρος. Εκεί δημιουργήθηκαν νέες ντουζιέρες και τουαλέτες, ανδρών και γυναικών.
Ο προϋπολογισμός των εργασιών ανέρχεται στα 180.000 ευρώ.

Πήγαινε στην κορυφή