Δύο ταινίες απόψε στο #OpenMyCinema σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δύο ταινίες απόψε στο #OpenMyCinema σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Δύο ταινίες απόψε στο #OpenMyCinema σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση:

Το καθημερινό ραντεβού με το #OpenMyCinema συνεχίζεται με καθηλωτικές ταινίες δράσης, περιπέτειες που κόβουν την ανάσα, ξεκαρδιστικές κωμωδίες αλλά και ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Απόψε, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου το #OpenMyCinema έχει εξασφαλίσει για τους τηλεθεατές του δύο ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Στις 21:00 θα προβληθεί σε ελληνική μεταγλώττιση η ταινία κινουμένων σχεδίων «Γουίλι», μια ταινία για όλη την οικογένεια. Η ιστορία έχει να κάνει με τον Γουίλι, ένα αυτοκίνητο που εργάζεται ως ταξί, αλλά οι φιλοδοξίες του είναι πολύ μεγαλύτερες, αφού το όνειρό του είναι να τρέξει σε αγώνες αυτοκινήτων. Πρόσφατα, άλλωστε, ήταν ο πρωταθλητής της τοπικής σκηνής και άρα… θρύλος. Όμως μετά από αυτό, δεν έχουν μείνει και πολλά. Μόνο χρέη μετά από μια επισκευή που έπρεπε να κάνει, η πρωινή δουλειά του και ένα αφεντικό που δεν μπορεί να εγκαταλείψει. Μέχρι που ερωτεύεται ένα σούπερ-μόντελ αυτοκίνητο και η ζωή του ανατρέπεται.

Μια ταινία για μικρούς και μεγάλους με ξεκαρδιστικές σκηνές και αγαπημένους ήρωες σε δράση. Στις φωνές της ελληνικής μεταγλώττισης ακούγονται οι: Χρήστος Θάνος, Δημήτρης Μάριζας, Βασίλης Μηλιός, Ινώ Στεφανή, Ζωή Ρηγοπούλου, Γιώργος Σκούφης, Άλκης Ζερβός, Θοδωρής Σμέρος, Σοφία Καψαμπέλη, κ.α.

Αμέσως μετά τον «Γουίλι», στις 23:00 ακολουθεί ο «Αόρατος Επισκέπτης»,μια αστυνομική ταινία μυστηρίου, ισπανικής παραγωγής.Ο «Αόρατος Επισκέπτης» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του σύγχρονου ισπανικού κινηματογράφου με ένα από τα πιο ανατρεπτικά φινάλε που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Η ταινία ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box-office, ενώ αποτέλεσε τη βάση για μεταφορά σε άλλες γλώσσες.

Η πλοκή καθηλώνει. Ο Αντριάν Ντόρια, νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ δίπλα του βρίσκεται το νεκρό σώμα της ερωμένης του, Λάουρα. Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πώς βρέθηκε εκεί, αλλά και χωρίς κάποιο άλλοθι για το έγκλημα, ο Ντόρια προσλαμβάνει την Βιρτζίνια Γκότμαν, διακεκριμένη δικηγόρο, για να τον υποστηρίξει. Μέσα σε μια νύχτα, οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί, ξεκινώντας έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά και σε κάθε κανόνα της λογικής λίγο πριν τη μεγάλη ανατροπή της.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Όριολ Πάουλο, ενώ πρωταγωνιστούν οι Μάριο Κάσας, Άνα Βάγενερ, Μπάρμπαρα Λένι, Χοσέ Κορονάδο, Φρανθέσκ Ορέγια.

Απόψε δύο ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στο #OpenMyCinema!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή