Ανοιχτή Διαδικτυακή Εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής για την Αμυντική Βιομηχανία

Ανοιχτή Διαδικτυακή Εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής για την Αμυντική Βιομηχανία:

Ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση για το μέλλον της αμυντικής βιομηχανίας στην Ελλάδα με τίτλο «Αμυντική Βιομηχανία, Οικονομική Ανάπτυξη και Εθνική Ισχύς», οργανώνει το Κίνημα Αλλαγής την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 18:30’.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Πρόεδρος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά.

Θα συζητήσουν οι Βασίλης Κεγκέρογλου, Γραμματέας Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής, Πέτρος Ευθυμίου, πρ. Υπουργός, Αναστάσιος Ροζολής, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πολεμικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ), Παναγιώτης Μοσχολιός, Οικονομολόγος, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΥΡΚΑΛ – και πρ. Γενικός Διευθυντής των ΕΑΣ, Παναγιώτης Αλεξάκης, Καθηγητής Οικονομικών του ΕΚΠΑ. Συντονίζει ο Θωμάς Χατζηαθανασίου Γραμματέας Τομέα Άμυνας Κινήματος Αλλαγής.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά στους λογαριασμούς του Κινήματος Αλλαγής, του ΠΑΣΟΚ και της Προέδρου στο Facebook, καθώς και από το κανάλι του Κινήματος Αλλαγής στο Youtube. Όσες ιστοσελίδες ενδιαφέρονται να μεταδώσουν ζωντανά την εκδήλωση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο pasok.pressoffice@gmail.com, προκειμένου να τους σταλεί ο σύνδεσμος.

Δείτε το event στο Facebook

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή