Δήμος Νέας Χαλκήδονας – Νέας Φιλαδέλεφειας : Από τα 409 τεστ που έχει διενεργήσει ο Δήμος παρουσιάζει μόνο 4 θετικά αποτελέσματα

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Δήμος Νέας Χαλκήδονας – Νέας Φιλαδέλεφειας : Από τα 409 τεστ που έχει διενεργήσει ο Δήμος παρουσιάζει μόνο 4 θετικά αποτελέσματα

Δήλωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού Μ. Κουτσάκη με αφορμή δημοσιεύματα για τον αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας :

Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας. Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μέσω του Δημάρχου Γ. Βούρου αλλά και εγώ προσωπικά ως υπεύθυνος covid – 19 έχουμε απευθυνθεί στον ΕΟΔΥ προκειμένου να πραγματοποιήσει επιδημιολογικούς ελέγχους στην πόλη μας.

Ο ΕΟΔΥ κρίνοντας από τα δικά του επίσημα στοιχεία δίνει προτεραιότητα σε περιοχές με υψηλό δείκτη διασποράς. Ο Δήμος μας σε καμία περίπτωση δεν είναι αρμόδιος να δημοσιοποιήσει στοιχεία του ΕΟΔΥ ή του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας.

Η πληροφόρηση όμως που διαθέτουμε σήμερα είναι πως από τα 409 μοριακά και rapidτεστ που έχει διενεργήσει δωρεάν ο Δήμος μας σε συνεργασία με ιδιωτικό εργαστήριο παρουσιάζει μόνο τέσσερα (4) θετικά αποτελέσματα.

Οι προληπτικοί έλεγχοι φυσικά συνεχίζονται, με έμφαση στο εκπαιδευτικό προσωπικό που προσήλθε από σήμερα στις θέσεις του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή