Ξενοδοχειακός νοσοκομειακός εξοπλισμός στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 165.000 παρέχεται ξενοδοχειακός νοσοκομειακός εξοπλισμός στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, για τις ανάγκες της καρδιολογικής κλινικής:
Γ. Πατούλης: « Συμβάλλουμε έμπρακτα στην άμεση έναρξη της νέας πτέρυγας της καρδιολογικής κλινικής του Τζανείου στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνουμε αυτή την περίοδο στην ενίσχυση των δομών υγείας της Αττικής μας»
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά προμηθεύεται ξενοδοχειακό νοσοκομειακό εξοπλισμό ύψους 165.000 ευρώ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, με στόχο να καταστεί δυνατή η άμεση έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.
Η σχετική σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής και του Διοικητή του Τζάνειου Νοσοκομείου.
Ειδικότερα προβλέπεται μεταξύ άλλων,η προμήθεια και τοποθέτηση ηλεκτρικών κλινών, ακτινοδιαπερατών τμημάτων πλάτης, κομοδίνων, στρωμάτων, φορείων με προστατευτικά κάγκελα, επίπλων γραφείου-συνεδριάσεων, καναπέδων και συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:
«Συμβάλλουμε έμπρακτα στην άμεση έναρξη της νέας πτέρυγας της καρδιολογικής κλινικής του Τζανείου στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνουμε αυτή την περίοδο στην ενίσχυση των δομών υγείας της Αττικής μας. Η Περιφέρεια Αττικής, θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της Αττικής στην προσπάθεια περεταίρω αναβάθμισης του εξοπλισμού και των υποδομών τους. Σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας λόγω της πανδημίας, τώρα που οι υγειονομικές μας δομές χρειάζεται να στηριχθούν, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και να συστρατευθούμε στην κοινή προσπάθεια, κάνοντας βήματα μπροστά.Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τη στήριξη των νοσοκομείων της Αττικής, προκειμένου να συνδράμουμε και περαιτέρω την προσπάθεια του κεντρικού κράτους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή