5 τρόποι για να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη χωρίς ενέσεις

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
5 τρόποι για να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη χωρίς ενέσεις

1. Καλό θα ήταν να εντάξεις την καθημερινή ενυδάτωση των χειλιών σου στην ρουτίνα ομορφιάς σου αφού τα αφυδατωμένα χείλη δείχνουν πάντα πιο λεπτά, από την πραγματικότητα και αυτό γιατί ζαρώνουν και το σχήμα τους χάνεται. Ένα lip balm με πλούσια ενυδατικά στοιχεία, ειδικά αν περιέχει βούτυρο καριτέ είναι το ”όπλο” που πρέπει να κουβαλάς στην τσάντα σου ειδικά τον χειμώνα.

2. Μην παραλείπεις την απολέπιση, που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Ακόμα κι αν δεν έχεις κάποιο προϊόν από το εμπόριο στην διάθεσή σου μια παλιά οδοντόβουρτσα και λίγη βαζελίνη θα κάνουν την δουλειά. Τρίψε με προσοχή τα χείλη σου με την οδοντόβουρτσα και στην συνέχεια εφάρμοσε λίγη βαζελίνη. Αμέσως θα δείχνουν πιο σαρκώδη, απαλά και κατακόκκινα.

3. Με ένα παγάκι τρίψε για δύο λεπτά τα χείλη σου. Τα αιμοφόρα αγγεία συμπιέζονται και έτσι δείχνουν αμέσως πιο κόκκινα και φουσκωτά.

4. Όπως και στο πρόσωπο έτσι και στα χείλη σου εφάρμοσε μια μάσκα χειλιών 1-2 φορές την εβδομάδα. Κυκλοφορούν άφθονες στο εμπόριο ή μπορείς να φτιάξεις με σπιτικά υλικά την δική σου αναμειγνύοντας 1 κουταλιά του γλυκού μέλι, 1 ζάχαρη, 1 βαζελίνη, 1 κανέλα και 2 σταγόνες λεμονιού.

5. Προμηθεύσου έλαιο κανέλας. Η κανέλα προκαλεί υπεραιμία και αποτελεί ένα φυσικό ενυδατικό συστατικό που διογκώνει τα χείλη.

Πηγές

star.gr Φωτογραφία από Phuc Nguyen από το Pixabay
Πήγαινε στην κορυφή