Διαδικτυακά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

ΔΗΜΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Διαδικτυακά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Διαδικτυακά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη από την Κιβωτό του Κόσμου και τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»:
Γ. Πατούλης: «Ατενίζουμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και ελπίδα. Ενωμένοι, με ενότητα και αλληλεγγύη θα βγούμε νικητές από αυτή την περιπέτεια. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και δύναμη»
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη μέσω του διαδικτύου, ο Πατέρας Αντώνιος και παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου καθώς και ο Πρόεδρος Δ. Κοσμίδης και μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Nίκος Καπετανίδης».
Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγου για τις θερμές ευχές, επισημαίνοντας πως έστω και από μακριά τα γραφεία της Περιφέρειας «πλημμύρισαν» από παιδικές φωνές, ενισχύοντας το εορταστικό κλίμα.
Ο Πατέρας Αντώνιος ευχήθηκε υγεία και δύναμη στον Περιφερειάρχη ενώ τον ευχαρίστησε θερμά για τη διαχρονική στήριξή του στην Κιβωτό. Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης τον συνεχάρη για το έργο του, διαμήνυσε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της Κιβωτού και έστειλε εγκάρδιες ευχές για υγεία και δύναμη σε όλα τα παιδιά. Θερμά ευχαρίστησε ο Περιφερειάρχης τόσο τον Πρόεδρο Δ. Κοσμίδη όσο και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου, τονίζοντας ότι τα ήθη και οι παραδόσεις του Ποντιακού Ελληνισμού είναι αναπόσπαστος κρίκος της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομίας και τους ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά.

«Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας δεν μας επιτρέπουν να βρεθούμε από κοντά και να δεχθούμε τις ευχές σας. Οι μουσικές και οι παιδικές φωνές που έφτασαν μέχρι εμάς μέσω του διαδικτύου μας πλημύρισαν χαρά, συγκίνηση και ελπίδα ότι το μέλλον θα είναι φωτεινό και καλύτερο. Ατενίζουμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και ελπίδα. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, ενωμένοι και με αλληλεγγύη θα βγούμε νικητές από αυτή την περιπέτεια. Θα είμαστε πιο δυνατοί και θα παλέψουμε για να δώσουμε στην Αττική και στη χώρα τη θέση που της αξίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή