Διαδικτυακές εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Διαδικτυακές εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού:

Εως και τις 3 Ιανουαρίου 2021, οι δημότες των Αγίων Αναργύρων-Καματερού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις.

Επίσης, θα ηχήσουν γιορτινές μελωδίες και κάλαντα στις γειτονιές και τις πλατείες της πόλης στις 31 Δεκεμβρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις από τα socialmedia του Δήμου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού και από το siteκαι YouTubeτου Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Ο Καρυοθραύστης μία χριστουγεννιάτικη αφήγηση, μουσικές διαδρομές με φωνή και κιθάρα, το έθιμο του Αράπη, ένα μουσικό δρώμενο από τη Δράμα, μία χριστουγεννιάτικη ιστορία, νότες Χριστουγέννων με το μουσικό σχήμα «Ελαία», η μπάντα του Ανδρέα Αρχοντάκη, και εικόνες από την όμορφη πόλη μας είναι μερικά από αυτά τα δρώμενα που θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα στο σπίτι σας. Αφηγήσεις, αλλά και παραστάσεις που θα παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν και φτιάχτηκαν με μεράκι και αγάπη από εμάς για εσάς.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι σημαντικό σε αυτή τη συγκυρία να προσφέρουμε στιγμές αισιοδοξίας και χαράς στους δημότες μας. Μέσα από τον στολισμό, τα εορταστικά βίντεο και τις παραστάσεις, ελπίζουμε ότι θα νιώσουμε όμορφα και γιορτινά. Εύχομαι σύντομα να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλες τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε και την επόμενη χρονιά να γιορτάζουμε όλοι μαζί από κοντά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή