«Γλυκές Αλχημείες» με γιορτινές συνταγές για την Πρωτοχρονιά

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
«Γλυκές Αλχημείες» με γιορτινές συνταγές για την Πρωτοχρονιά

«Γλυκές Αλχημείες» με γιορτινές συνταγές για την Πρωτοχρονιά:

“Υποδεχόμαστε το 2021 με αισιοδοξία, ελπίδα και πολλές γλυκές γεύσεις! Ένα λαχταριστό πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο που θα μας πείσει ότι μπορούμε όλοι να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά γλυκά με υπέροχη γεύση!

Οι Γλυκές Αλχημείες με τον Στέλιο Παρλιάρο στο OPEN

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 15:45

Οι κορμοί πρωταγωνιστούν στα γιορτινά τραπέζια! Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από την πιο ξεχωριστή μέρα του χρόνου ένας εντυπωσιακός σοκολατένιος κορμός με μπισκότα και σκούρα σοκολάτα που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Στη συνέχεια έρχεται η στιγμή της βασιλόπιτας! Ποια βασιλόπιτα εμπνεύστηκε φέτος ο Στέλιος; Αμύγδαλο, πορτοκάλι και φρούτα γλασέ πρωταγωνιστούν στο πιο λαμπερό γλυκό της χρονιάς. Η βασιλόπιτα 2021 από τον Στέλιο Παρλιάρο είναι εδώ, έτοιμη να εντυπωσιάσει!

Οι γλυκές παρασκευές δεν σταματούν εδώ. Ο Στέλιος δείχνει μια από τις βασικές παρασκευές μαρέγκας: την ιταλική. Με αυτήν μπορούμε να γαρνίρουμε ή να διακοσμήσουμε γλυκά, όπως κορμούς, τούρτες, lemon pie, μους, δίνοντάς τους εντυπωσιακή εμφάνιση και έξτρα γεύση.

Για το τέλος ο Στέλιος αφήνει την πιο γλυκιά ιστορία. Διηγείται μια εικόνα από τα παιδικά του χρόνια στην Κωνσταντινούπολη μέσα από την τελευταία παρασκευή του επεισοδίου. Το μαντολάτο διακοσμούσε απαραιτήτως το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι της οικογένειάς του, τυλιγμένο μέσα σε πολύχρωμα σελοφάν. Ο Στέλιος το εξελίσσει, προσθέτοντας σοκολάτα Gianduja και παρουσιάζει ένα γιορτινό κέρασμα που θα μας καταπλήξει!

Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2021!

«Γλυκές Αλχημείες», Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 15:45 στο OPEN”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή