Survivor – Η επιστροφή : Πρεμιέρα 27 Δεκεμβρίου

ΕΛΛΑΔΑ
Survivor – Η επιστροφή : Πρεμιέρα 27 Δεκεμβρίου

SURVIVOR
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!
Πρεμιέρα, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Το SURVIVOR, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε!
Διάσημοι και Μαχητές ζούνε ήδη τις πρώτες τους μέρες στον Άγιο Δομίνικο και έχουν δείξει πως μπήκαν στο παιχνίδι για να κερδίσουν! Η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα έχουν φορέσει τα περιβραχιόνιά τους κι έχουν βουτήξει στα βαθιά. Ποιοι παίκτες προσαρμόζονται πιο εύκολα και ποιοι αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη δυσκολία; Ο στίβος μάχης τους περιμένει για να αναμετρηθούν μεταξύ τους όμως η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι η αναμέτρηση με τον ίδιο τους τον εαυτό!
Το σίγουρο είναι πως το φετινό ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Το SURVIVOR έχει εμπλουτιστεί με ακόμα πιο απαιτητικές δοκιμασίες και μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους τους παίκτες. Αλλαγές υπάρχουν και στη διαδικασία της ανάδειξης των υποψήφιων προς αποχώρηση ενώ το σημαντικότερο ρόλο για μία ακόμα χρονιά έχει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο με την ψήφο του θα καθορίζει ποιοι παίκτες θα παραμένουν στο παιχνίδι.
Η μεγαλύτερη τηλεοπτική περιπέτεια ξεκινάει την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιανό να παίρνει το παιχνίδι πάνω του, να μας συστήνει τους παίκτες και να μας βάζει στο… κλίμα του Άγιου Δομίνικου.
Το SURVIVOR δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.15..
20 παίκτες, αμέτρητες προκλήσεις, ένας νικητής
SURVIVOR
Η μάχη ξεκινά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή