SURVIVOR : Πρεμιέρα, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

ΕΛΛΑΔΑ
SURVIVOR : Πρεμιέρα, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

SURVIVOR
Πρεμιέρα, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00
:

Το SURVIVOR, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.Η μεγαλύτερη τηλεοπτική περιπέτεια ξεκινάει την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.
Το SURVIVOR δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθεΚυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.15.

Γνωρίστε καλύτερα τους παίκτες:

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

1) Μιχάλης Αρναούτης, 41 ετών, Πυγμάχος
Ο Μιχάλης Αρναούτης είναι 41 ετών και είναι πυγμάχος. Το παρατσούκλι του είναι MightyMike, έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά όπου παρέμεινε αήττητος για 18 επαγγελματικούς αγώνες. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο. Αγωνίζεται 30 χρόνια έχοντας κερδίσει αμέτρητους τίτλους! Σημαντικότερη διάκριση για εκείνον η κατάκτηση του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες) ενώ διεκδίκησε το 2007 και τον παγκόσμιο τίτλο της WBO.
Θα του λείψει πολύ η οικογένειά του και τα δυο του παιδιά. Μένει στην Αμερική μόνιμα με την οικογένειά του αλλά από τον Μάρτη, λόγω κορωνοϊού ζει οικογενειακώς στην Ελλάδα.
Στο SURVIVOR δεν θα αντέξει τη γκρίνια και την αδικία, αν του συμβεί σίγουρα θα αντιδράσει! Έρχεται για τη νίκη κάτι που έχει συνηθίσει να κάνει εδώ και πολλά χρόνια!

2) Άννα Μαρία Βέλλη, 30 ετών, Ηθοποιός/ Youtuber
H Άννα Μαρία Βέλλη είναι 30 ετών. Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα.
Είναι youtuber και ηθοποιός. Στο youtube θα τη βρείτε ως AmiYami. Έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές και είναι και ραδιοφωνική παραγωγός.
Στο SURVIVOR έρχεται γιατί είναι τεράστια πρόκληση για αυτήν. Θα προσαρμοστεί πολύ εύκολα, είναι αθλητική και δυναμική, τη φοβίζει μόνο το ότι θα χάσει κιλά. Αντιμετωπίζει τη συμμετοχή της με χιούμορ όπως όλα τα πράγματα στη ζωή της και νιώθει έτοιμη για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!

3) Ελευθερία Ελευθερίου, 31 ετών, Τραγουδίστρια
Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι 31 ετών και είναι τραγουδίστρια. Κατάγεται από την Κύπρο και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της σε μουσικό τηλεοπτικό show.
Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, videoclips και μεγάλες επιτυχίες. Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στην Eurovision το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac».
Λατρεύει το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει. Δηλώνει ότι δεν της αρέσει η ήττα. Ερχόμενη στο SURVIVOR θέλει να αποδείξει σε συμπαίκτες και κοινό ότι εκτός από μια γλυκιά και όμορφη παρουσία, είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη και θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

4) Πάνος Καλλίδης, 43 ετών, Τραγουδιστής
Ο Πάνος Καλίδης είναι 43 ετών και είναι τραγουδιστής. Γεννήθηκε στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ τη μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ξεκίνησε την καριέρα του σε νυχτερινά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος και σύντομα ξεχώρισε ως ένας απ’ τους καλύτερους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του.
Αν και η ζωή του μοιράζεται μεταξύ πίστας και στούντιο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του καθώς είναι παντρεμένος με τηΛεάνναΜάρκογλου και έχει αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά.

5) Περικλής Κονδυλάτος, 41 ετών, Σχεδιαστής κοσμημάτων
Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της LadyGaga και της MindyKaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του.
Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και απίστευτα ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο SURVIVOR έρχεται γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το SURVIVOR είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

6) Γιώργος Κοψιδάς, 45 ετών, ηθοποιός
Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι 45 ετών, ηθοποιός και γεννήθηκε στην Αθήνα. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Η πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια ήταν σε εταιρεία καθαρισμού στο δήμο. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.Έχει παίξει σε πολλές σειρές.
Τα τελευταία 8 χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan για ηθικούς λόγους. Είναι ελεύθερος άνθρωπος και πολύ δίκαιος. Ακόμα και αν χρειαστεί να παίξει για έπαθλο που είναι κρέας, θα αγωνιστεί με το ίδιο πάθος για να μπορέσει να φάει η ομάδα του.
Στο SURVIVOR έρχεται γιατί τον ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα είναι στην φύση και πιστεύει πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στις συνθήκες διαβίωσης λόγω του τρόπου ζωής που έχει επιλέξει.

7) Αγγελική Λάμπρη, 45 ετών, Ηθοποιός
Η Αγγελική Λάμπρη είναι 45 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές. Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στη σειρά «Οι αγνοημένοι». Το κοινό όμως την αγάπησε πολύ για τον ρόλο της στο «Πάρα πέντε». Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και ταινίες.
Έχει μία κόρη την οποία έχει βαφτίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Είναι άνθρωπος που μιλάει και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.
Στο SURVIVOR ήρθε για να κερδίσει γιατί δεν αποδέχεται την ήττα!

8) Αλέξης Παππάς, 34 ετών, Ηθοποιός
Ο Αλέξης Παππάς είναι 34 ετών και είναι ηθοποιός. Όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ. Σίγουρα τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Μέσα από το μόντελινγκ έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα. Παράλληλα με το μόντελινγκ στην Αμερική, σπούδασε υποκριτική, ενώ πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ.
Στο SURVIVOR έρχεται γιατί θέλει ο κόσμος να γνωρίσει τον πραγματικό Αλέξη και όχι έναν ρόλο.

9) Κάτια Ταραμπάνκο, 24 ετών, Μοντέλο
Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extremesports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή.
Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει τίτλο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας και φέτος συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ.
Στο SURVIVOR έρχεται για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά για να κερδίσει το έπαθλο…μόνη της!

10) Τριαντάφυλλος, 43 ετών, Τραγουδιστής/Συνθέτης
Ο Τριαντάφυλλος είναι 43 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στηΡόδο, όπου ξεκίνησε και τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική.Στα 19 του πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπήκε στη δισκογραφία. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.
Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και αγαπάει πολύ την οικογένειά του.
Στο SURVIVOR έρχεται γιατί έχει βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του. Εκείνη πιστεύει ότι δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο.

ΟΜΑΔΑ ΜΑΧΗΤΩΝ

1)Γιώργος Ασημακόπουλος, 29 ετών, fashiondesigner
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα.
Έχει καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, Κηφισιά και Κέρκυρα. Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων– Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.
Στο SURVIVOR θα του λείψει η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα.

2) James Καφετζής, 24 ετών, διοργανωτής BoatParty
OJames Καφετζής είναι 24 ετών και μένει στη Ρόδο. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία.
Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα.Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει.
Μεταξύ άλλων, αυτό που θα του λείψει στο SURVIVOR είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα socialmedia. Τον ενοχλούν η αδικία, το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.

3) Γιώργος Κόρομι, 33 ετών, Επιχειρηματίας
Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας, διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα έχει σπουδάσει γραφιστική και 3DAnimation.
Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο και πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον Άγιο Δομίνικο. Του αρέσει να ζει στα άκρα και να μην κάθεται στον καναπέ.
Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες, τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους. Δεν του αρέσει να χάνει και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη. Θεωρεί τον εαυτό του ήρεμη δύναμη και θέλει να είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του.

4) Έλενα MariposaΚρεμλίδου, 24 ετών, Instagrammer
Η Mariposa είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα socialmedia, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000! Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων.
Στο SURVIVOR έρχεται για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και L.A.

5) Έλενα Λιλιοπούλου, 24 ετών, Υπάλληλος σε φούρνο
Η Έλενα Λιλιοπούλου είναι 24 ετών, σπουδάζει προπονητική και εργάζεται σε φούρνο. Από μικρή ηλικία έκανε ενόργανη και χορό ενώ τώρα τον ελεύθερο της χρόνο τον περνάει στο γυμναστήριο κάνοντας βάρη και crossfit. Είναι δυναμική, εργατική και με αίσθηση του χιούμορ.
Θα της λείψει η οικογένειά της και οι κολλητοί της φίλοι. Δεν αντέχει το ψέμα και τους διπρόσωπους ανθρώπους. Για αυτό πάντα είναι αρκετά επιφυλακτική στις σχέσεις της με τους άλλους. Έρχεται στο SURVIVOR γιατί έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της ότι μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει να το κερδίσει.

6) Σοφία Μαργαρίτη, 41 ετών, Υπάλληλος σε Συνεργείο Αυτοκινήτου
Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών και δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Σπούδασε τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου, αλλά δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Είναι χωρισμένη, μητέρα δύο κοριτσιών που τα λατρεύει.
Στοχεύει στο έπαθλο του SURVIVOR καθώς με αυτό πιστεύει ότι θα πάρει πίσω τη ζωή της. Είναι ατρόμητη, έχει μάθει από μικρό κορίτσι να τα καταφέρνει σε όποιες αντιξοότητες έχουν βρεθεί μπροστά της. Αυτό που θα την βοηθήσει στις δυσκολίες του SURVIVOR είναι η ψυχραιμία της.

7) Νίκος Μπάρτζης, 26 ετών, Αγρότης
Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 26 ετών και μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας με τους γονείς του και τον μικρότερο αδερφό του.
Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα και βοηθούσε τον πατέρα και τη μητέρα του. Εκεί βρίσκεται από το πρωί έως το βράδυ. Αγαπάει πολύ τη φύση και τη γη.
Είναι αρκετά νευρικός, ισχυρογνώμων και δεν του αρέσει η ήττα. Θεωρεί ότι το SURVIVOR είναι κατάλληλο για αυτόν και πως έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του που ζουν στην πόλη.

8) Κώστας Παπαδόπουλος, 36 ετών, Ζαχαροπλάστης
Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι 36 ετών, έχει τρία παιδιά και μένει στο Μενίδι. Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και παράλληλα διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «MediterraneanPastryChefoftheyear 2020».
Γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα.
Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του ήταν τρεις. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας.
Αυτό που τον ενοχλεί είναι η τεμπελιά και η υποκρισία. Με όπλο του την στρατηγική θέλει να είναι φέτος ο νικητής του SURVIVOR.

9) Μαριαλένα Ρουμελιώτη, 25 ετών, Γυμνάστρια
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι 25 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personaltrainer σε γυμναστήρια. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της.
Είναι τελειομανής και της αρέσει η τάξη. Θεωρεί τον εαυτό της τρελό και της αρέσει να ζει στα άκρα.
Αυτό που θα τη δυσκολέψει περισσότερο είναι η έλλειψη φαγητού και η καθαριότητα. Δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία στο SURVIVOR.

10) Chris Σταμούλης, 32 ετών, Δικηγόρος
Ο Chris Σταμούλης είναι 32 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και ύστερα νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kickboxing, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική.
Πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να πετάξει το κουστούμι και τη γραβάτα, να παλέψει στους στίβους μάχης του SURVIVOR και να βγει νικητής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή