Δωρεάν rapid test κορονοϊού για τους Δημότες των Αγίων Αναργύρων-Καματερούμε το όχημά τους (drive-through)

ΥΓΕΙΑ
Δωρεάν rapid test κορονοϊού για τους Δημότες των Αγίων Αναργύρων-Καματερούμε το όχημά τους (drive-through)

Δωρεάν rapid test κορονοϊού για τους Δημότες των Αγίων Αναργύρων-Καματερούμε το όχημά τους (drive-through)

Τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού για όλους τους δημότες Αγίων Αναργύρων-Καματερού θα γίνει την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου σε συνεργασία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
Οι δημότες θα μπορούν να προσέρχονται στον τόπο εξέτασης ΜΟΝΟ με το όχημά τους (drive- through). Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ κανένας πεζός δεν θα γίνεται δεκτός. Στο κάθε όχημα θα επιτρέπονται ως τρία άτομα, ενώ το τεστ θα μπορούν να το κάνουν και παιδιά άνω των 10 ετών.
Για τους δημότες Αγίων Αναργύρων το τεστ κορονοϊού θα γίνεται την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες 10:00 – 15:00 στο νέο Δημαρχείο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 61, στους Αγίους Αναργύρους.
Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου αντίστοιχα για τους δημότες Καματερού θα γίνουν rapid τεστ κορονοϊού στην πλατεία Γεννηματά (Ιφιγενείας και Γληνού) στο Καματερό.
Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν rapid test εντός των οχημάτων, χωρίς ραντεβού.
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των δημοτών μας. Όσοι δημότες το επιθυμούν μπορούν να διενεργήσουν ένα τεστ κορονοϊού, εντελώς δωρεάν που θα τους γλιτώσει από κόπο αλλά και περιττή ανησυχία, εφόσον έχουν έρθει σε επαφή με ύποπτο κρούσμα, αλλά και εφόσον επιθυμούν απλά να ελέγξουν την υγεία τους».
Χρηστικές πληροφορίες
Οι πολίτες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε διενέργεια τεστ κορονοϊού θα πρέπει:
• να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση αποστολή sms στο 13033 κωδικός 1,
• να φορούν τη μάσκα τους,
• να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα,
• να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους για να τον δώσουν στους εργαζόμενους του ΕΟΔΥ.
• Επιπλέον θα πρέπει να δώσουν και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου για την ενημέρωσή τους επί των αποτελεσμάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλ: 213 2639336και 2132039923 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 8.30 – 14.30.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή