ΤΕΛΙΚΟΣ MY STYLE ROCKS : «Queens & Kings»

ΤΕΛΙΚΟΣ MY STYLE ROCKS «Queens & Kings»:

Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το στέμμα του My Style Rocks αναζητά τον κάτοχό του, στον Μεγάλο Τελικό την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 15.05, στον ΣΚΑΪ.

Λαμπερές εμφανίσεις, ιδιαίτερα concepts, πολλή αγωνία αλλά και συγκίνηση, σε ένα φαντασμαγορικό show. Η Αρετή Λις, η Έρη Λώλη, η Κάτια Φουρτούνη, ο Μηνάς Αηδόνης, ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Τζένη Γεωργιάδου προσπαθούν, για τελευταία φορά, να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές ως “Queens & Kings”.

Η σαγηνευτική Κατερίνα Στικούδη ερμηνεύει σε πρώτη μετάδοση, το νέο της τραγούδι και με τον χορό της βάζει φωτιά στο stage. Oι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς κάνουν την ανατροπή και παρουσιάζουν τα δικά τους μοναδικά acts, ενώ τους συνοδεύουν και κορίτσια που είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερους κύκλους του παιχνιδιού.

Οι έξι φιναλίστ κρίνονται με βάση τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Η ψήφος του κοινού είναι καθοριστική και αναδεικνύει τον νικητή, ο οποίος, ανακοινώνεται live και κερδίζει το στέμμα της Βασίλισσας ή του Βασιλιά του στιλ αλλά και το μεγάλο έπαθλο.

ΤΕΛΙΚΟΣ MY STYLE ROCKS
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 15.05, στον ΣΚΑΪ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή