«Δίνουμε το χέρι σε όποιον το έχει ανάγκη»

Με σύνθημα «Δίνουμε το χέρι σε όποιον το έχει ανάγκη! – Κάνενας μόνος του, απέναντι στις δυσκολίες! – Καμία οικογένεια να μη μείνει χωρίς σπίτι, χωρίς ρεύμα, χωρίς φαγητό!» φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας προχώρησαν στη συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης.

Η Επιτροπή Νέων Εργαζομένων και Ανέργων, η Ένωση Αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, η Επιτροπή Συνταξιούχων, ο Σύλλογος Γυναικών (Μέλος της ΟΓΕ), ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Άνω Γαλατσίου και ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Γαλατσίου «Η Αγία Ειρήνη», μέσω της Επιτροπής Αλληλεγγύης, μαζεύουν τρόφιμα, είδη πρωτης ανάγκης και παιδικά παιχνίδια για όλους όσους το έχουν ανάγκη.
Παροτρύνουν τα μέλη τους και όλους τους Γαλατσιώτες να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και να ζητήσουν βοήθεια αν την χρειάζονται. Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα εξής :
– Τρόφιμα (όσπρια, μακαρόνια, αλεύρι, σάλτσα ντομάτας, αλάτι, λάδι, ξύδι, πουρές, άνθος αραβοσίτου, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, μπισκότα, δημητριακά)
– Βρεφικά τρόφιμα (βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα)
– Είδη βραφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, παιδικά σαμπουάν & αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος)
– Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπάντικά πλυντηρίου, μαλακτικό ρούχων, χλωρίνη, απορρυπαντικά πιάτων κλπ)
– Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες)
– Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)
– Παιδικά Παιχνίδια

Εάν θέλετε κι εσείς να βοηθήσετε ή οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 693 6977165 και 693 2408531 ή στa e-mail:
– syl.gyn.galatsiou@gmail.com
– panoramagalatsiou@gmail.com

Πήγαινε στην κορυφή