Δωρεάν τάμπλετ από τον Δήμο στα παιδιά του Ηρακλείου Αττικής

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής:

Δωρεάν tablets μοιράζει στις οικογένειες της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να βοηθήσει στην τηλεκπαίδευση των παιδιών. Τα tabletsθα παραχωρηθούν σε νοικοκυριά με αποδεδειγμένα οικονομικά προβλήματα, τα οποία έχουν ήδη εντοπιστεί κατά το προηγούμενο διάστημα. Είναι δε η πρώτη παρτίδα διανομής και αφορά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν νέες διανομές και για τις υπόλοιπες βαθμίδες εκπαίδευσης.
Τα tabletsμοιράστηκαν στις διευθύνσεις των Γυμνασίων και των Λυκείων του Ηρακλείου και από εκεί, με διακριτικότητα, θα φτάσουν στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
«Σε άψογη συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς εντοπίσαμε τις οικογένειες που δεν έχουν ίδια μέσα για να καλύψουν τις ανάγκες των σχολικών μαθημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης προχωρώντας στοχευμένα στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού», σχολιάζει ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πάνος Σπηλιόπουλος.
«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι. Είμαστε στο πλευρό όλων των πολιτών του Ηρακλείου, κυρίως όμως εκείνων που δοκιμάζονται περισσότερο αυτό το διάστημα, που χρειάζονται την βοήθειά μας. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή