10 νέα απορριμματοφόρα, του Βασίλη Γιαννακόπουλου

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
10 νέα απορριμματοφόρα, του Βασίλη Γιαννακόπουλου

Δέκα νέα απορριμματοφόρα, απ’ ό,τι πληροφορήθηκα, θα προμηθευτεί ο Δήμος Γαλατσίου και τα οποία θα προστεθούν στα εννέα που διαθέτει σήμερα ο τομέας καθαριότητας.

Τα νέα απορριμματοφόρα θα είναι καινούργια, δηλαδή του κουτιού, και θα έρθουν στο Δήμο Γαλατσίου μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος» χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ από το Δημοτικό Ταμείο.
Από τα 10 το ένα θα είναι για τα οργανικά απορρίμματα και ένα για την ανακύκλωση. Δύο από το νέο στόλο των απορριμματοφόρων θα έχουν έρθει πιθανόν μέχρι τέλος του χρόνου, τρία τέλος του Φεβρουαρίου του 2021 και τα υπόλοιπα πέντε πιθανολογείται ότι θα είναι στο Δήμο στα τέλη του Μαρτίου.

Αν υλοποιηθεί αυτός ο προγραμματισμός, όπως καταλαβαίνετε ο τομέας καθαριότητας του Δήμου θα διαθέτει τα πιο σύγχρονα μέσα στην αποκομιδή και αυτό είναι σημαντικό τόσο για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα όσο και για την ίδια την πόλη.
Και με την ευκαιρία πότε θα τεθεί σε εφαρμογή ο ψηφισμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο Κανονισμός Καθαριότητας; Το γράφω για μία ακόμα φορά γιατί οι βρωμιάρηδες έχουν πολλαπλασιαστεί. Δύο φορτηγά από μπάζα και σκουπίδια που είχαν παρατήσει προς το δρόμο της ΛΑΤΟ γέμισε προχθές η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και δεν ήταν η πρώτη φορά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή