Το «Just the 2 of us» υποδέχεται την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα σε μια «βραδιά Eurovision»

Ανακοίνωση OPEN :

Το «Just the 2 of us» υποδέχεται την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα σε μια «βραδιά Eurovision»:

“Ο Νίκος Κοκλώνης στο προηγούμενο live υποδέχτηκε το «φαινόμενο» Βασίλη Καρρά και η νύχτα πήρε «φωτιά».

Με 62.500 tweets και 420.000 comments στο Instagram, το κοινό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και έδωσε… «ρεσιτάλ ερμηνείας» στα social media κερδίζοντας πλούσια δώρα σε μια βραδιά που τα είχε όλα! Τραγούδι, χορό και ατελείωτο κέφι σε ένα show που θύμιζε ένα μεγάλο πάρτυ!

Η συνέχεια όμως αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή! Το «Just the two of us» πάει «Eurovision» και φέρνει στις οθόνες τις καλύτερες στιγμές του αγαπημένου μουσικού θεσμού, που μετράει πάνω από 60 χρόνια ιστορίας. Αγαπημένα τραγούδια και αξέχαστες στιγμές γέλιου και κεφιού περιμένουν τους τηλεθεατές αυτό το Σάββατο στις 21.00 στο OPEN.

Ποιο θρυλικό τραγούδι της Eurovision θα ερμηνεύσει το κάθε ζευγάρι; Θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας αυτό που θα τους ανατεθεί; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση και ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει; Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να βάλουν “Douze Points” στο ζευγάρι που θα τους συναρπάσει. Ποια θα είναι η γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους;

Φυσικά το αποτέλεσμα θα το κρίνει και το κοινό που είναι ο πέμπτος κριτής του show και αποφασίζει 50-50 μαζί με την κριτική επιτροπή για την τύχη των ζευγαριών. Μέσα από το application του OPEN, αλλά και μέσω τηλεφώνου ή sms, το κοινό δίνει τη θετική του ψήφο στο ζευγάρι που θέλει να παραμείνει και στο επόμενο Live.

Σε μια «βραδιά Eurovision», συνώνυμη της χαράς και του κεφιού, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται στη σκηνή του «Just the 2 of us» μια καλλιτέχνιδα «φωτιά» που σίγουρα ξέρει πως να ξεσηκώνει το κοινό, την αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα!

Η Ελένη Φουρέιρα, που με το Fuego της κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision το 2018, θα απογειώσει το Σαββατόβραδο με την εκρηκτική εμφάνισή της στο stage!

Οι εκπλήξεις του Νίκου όμως δεν σταματούν εδώ….

Ο Νίκος Κοκλώνης και η πιο απολαυστική παρέα του J2US έρχονται για να απογειώσουν και αυτό το Σαββατόβραδο.

Δείτε το τρέιλερ: https://we.tl/t-2iqzinz46J”

Πήγαινε στην κορυφή