Αργυρό μετάλλιο για την Ένωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αργυρό μετάλλιο για την Ένωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής
Μία ακόμα διάκριση ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες του γαλατσιώτικου αθλητισμού. Η αθλήτρια του ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου Μπαρκούκη Αντωνία, εκτελώντας θαυμάσια τα προγράμματα της κατά τις δυο πρώτες μέρες των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής, εξασφάλισε την πρόκριση στην προνομιούχο οκτάδα σε τρεις τελικούς οργάνων στην κορυφαία κατηγορία Γυναικών. Εξίσου εντυπωσιακή και η παρουσία της στον τελικό της Κυριακής όπου δικαίωσε τις προσδοκίες με τελική συγκομιδή το αργυρό μετάλλιο στις κορίνες, η 4η θέση στην μπάλα, η 8η στην κορδέλα αλλά και η 6η θέση στο σύνθετο ατομικό. 
Αρκετά καλή και η εμφάνιση των αθλητριών της κατηγορίας Νεανίδων με ικανοποιητικά πλασαρίσματα, που έδειξαν ότι η άνετη πρόκριση τους κατά την προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής που έγινε στην Θεσσαλονίκη τον προηγούμενο μήνα μόνο τυχαία δεν ήταν. Η Ένωση Γαλατσίου συμμετείχε στην κατηγορία Νεανίδων με τις αθλήτριες Κοκόλη Μαρίνα, Καρλή Νικολέτα και Θεοπίστου Ερατώ. 
Η επιτυχημένη παρουσία της γαλατσιώτικης ομάδας την διατηρεί ανάμεσα στους διαχρονικά καταξιωμένους συλλόγους του αθλήματος, αναδεικνύει την ποιοτική και μεθοδική προετοιμασία των αθλητών του συλλόγου αλλά και την οργάνωση και στελέχωση του, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι η υπεύθυνη εργασία φέρνει αποτελέσματα.
Η διοίκηση της Ένωσης Γαλατσίου δίνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις αθλήτριες αλλά και την προπονητική ομάδα.
Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο δυναμικά για τις μικρότερες αγωνιστικές κατηγορίες πανκορασίδων και κορασίδων στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου ενώ η προπονητική ομάδα για την καλύτερη προετοιμασία έχει προγραμματίσει και αρκετές εμφανίσεις σε αγώνες όπως το  KALAMATA CUP, αλλά και διασυλλογικές συναντήσεις, αισιοδοξώντας για συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. 
Μέσω του «ΠΑΛΜΟΥ», οι άνθρωποι του Συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν τους υπεύθυνους του Αθλητικού Κέντρου  για την υποστήριξή τους μέσω της παροχής του γυμναστηρίου και τις διευκολύνσεις στις προπονήσεις καθώς η έλλειψη αθλητικών χώρων στην ευρύτερη περιοχή καθιστά απαγορευτικά παρόμοια εγχειρήματα. 
Το τμήμα Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, είναι αναγνωρισμένο Σωματείο της Γ.Α.Α. και μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.) και ΑΕΣΓΑ. Συμμετέχει σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, ενώ διατηρεί και πολυάριθμες ακαδημίες προάγοντας τον τοπικό «αθλητισμό για  όλους». Περισσότερα στο www.galatsirhythmicgymnastics.com.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή