Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Δωρεάν e-shop στους εμπόρους του Δήμου

Σταύρος Τσίρμπας: Είμαστε κοντά στους εμπόρους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχουν επιβάλει τα έκτακτα μέτρα του κορονοϊού. Η δημιουργία δωρεάν e-shopκαι site θα φέρει την αγορά μας πιο κοντά στη νέα εποχή, ειδικά αυτό το διάστημα που βρίσκονται στο επίκεντρο οι ηλεκτρονικές παραγγελίες

Νέα εποχή και για το εμπόριο στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού! :

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού με έντονο ενδιαφέρον για την εμπορική αναζωογόνηση της περιοχής, προχωρά στη διάθεση μίας νέας εργαλειοθήκης που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην πόλη μας. Η δράση περιλαμβάνει τη δημιουργία δωρεάν e-shop και site για τους εμπόρους της πόλης μας σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Οι έμποροι και οι επαγγελματίες του Δήμου, που είναι μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα έχουν την ευκαιρία να έχουν το δικό τους e-shop και site χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε: «Είμαστε κοντά στους εμπόρους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχουν επιβάλει τα έκτακτα μέτρα του κορονοϊού. Η δημιουργία δωρεάν e-shop και site θα φέρει την αγορά μας πιο κοντά στη νέα εποχή,ειδικά αυτό το διάστημα που βρίσκονται στο επίκεντρο οι ηλεκτρονικές παραγγελίες».

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτή τη δράση μπορούν να εκδηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον τους στο e-mail: agankam@agankam.gov.grαλλά και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το γραφείο του ΑντιδημάρχουΟικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ζαλακούδη Δημητρίου 2132023604 ή στο Γραφείο Δημάρχου με τον Ειδικό Σύμβουλο σε θέματα τοπικής αγοράς και ενίσχυσης πρωτοβουλιών τοπικής επιχειρηματικότητας κ. Γκατζέλη Γεώργιο στα τηλ. 2132023655, 2132023602 και 6973770245.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής για τη δημιουργία δωρεάν e-shop και site.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή