Open Cinema με blockbuster ταινίες αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ

Το #openmycinema φέρνει για άλλη μια εβδομάδα απολαυστικό κινηματογράφο στις οθόνες του OPEN.:

Μια δυνατή εβδομάδα έρχεται, με blockbuster ταινίες αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζει η συνέχεια της ιστορίας του Ρόκυ, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να είναι υποψήφιος για Όσκαρ ερμηνείας στην blockbuster ταινία «CREED».

Κάθε Παρασκευή στις 20.00 το OPEN έχει Family Night και αυτή την Παρασκευή έρχεται το πρώτο μέρος της πετυχημένης τριλογίας «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας», υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

CRANK
Δευτέρα 30/11, στις 22:00

Σκηνοθεσία: Μαρκ Νέβαλντιν και Μπράιαν Τέιλορ.
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ, Έιμι Σμαρτ, Κάρλος Σανζ.

Ο επαγγελματίας εκτελεστής Τσεβ Τσέλιος, μαθαίνει ότι ο ανταγωνιστής του τον έχει εμβολιάσει με ένα δηλητήριο που θα τον σκοτώσει αν πέσουν οι ρυθμοί της καρδιάς του.

DAREDEVIL
Τρίτη 1/12, στις 20:00

Σκηνοθεσία Μαρκ Στίβεν
Με τους: Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κόλιν Φάρελ.

Η ιστορία του Daredevil, του γνωστού ήρωα κόμικς, που η τύφλωση του από τοξικά χημικά όταν ήταν αγόρι, ενίσχυσε τις υπόλοιπες αισθήσεις του κάνοντας τον άσσο στις πολεμικές τέχνες και βοηθώντας τον να πολεμήσει το έγκλημα.

CREED

Τρίτη 01/12, στις 22:00
Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ
Με τους: Μάικλ Μπ.Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμσον, Φιλίσια Ρασάντ, Άντονι Μπέλιου.
Ο Άδωνις Τζόνσον, γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, Απόλλο Κριντ, υιοθετείται από την υπερπροστατευτική σύζυγο που ο τελευταίος άφησε πίσω του, η οποία τον μεγαλώνει μακριά από το χώρο του μποξ. Καθώς όμως μεγαλώνει, νιώθει το «κάλεσμα» του ρινγκ και αποφασίζει να κατευθυνθεί στη Φιλαδέλφεια, για να ζητήσει τη βοήθεια του ανταγωνιστή και φίλου του πατέρα του, Ρόκυ Μπαλμπόα, ώστε να τον εκπαιδεύσει.
Αν και διστακτικός στην αρχή, ο Ρόκυ συμφωνεί τελικά να αναλάβει τον Άδωνι και να τον μυήσει στα μυστικά του αθλήματος, που μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Με τον Ρόκυ στο πλευρό του, πολύ σύντομα θα αποκτήσει τη δύναμη που απαιτείται. Μένει όμως να φανεί, αν έχει και την καρδιά ενός αληθινού μαχητή την ώρα της πιο κρίσιμης μάχης…

ELEKTRA Τετάρτη 02/12, στις 20:00 Σκηνοθεσία: Ρομπ Μπόουμαν Με τους: Τζένιφερ Γκάρνερ, Γκόραν Βίσνιτς, Κίρστεν Ζιεν. Η πολεμίστρια Ηλέκτρα μετά από ένα συμβάν που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της, γίνεται μια πληρωμένη δολοφόνος και προσπαθεί να προστατέψει τους δύο τελευταίους στόχους της, έναν πατέρα με την κόρη του.

A.I. ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Πέμπτη 3/12, στις 20:00

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Με τους: Χάλεϊ Τζόελ Όσμοντ, Τζουντ Λο, Ουίλιαμ Χερτ, Φράνσις Ο΄Κόνορ.

Ο Ντέιβιντ είναι ένα είδος εξελιγμένου ρομπότ αμφίδρομης συναισθηματικής ανταπόκρισης που ονειρεύεται μια μέρα να γίνει ένα αληθινό αγόρι.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ

Παρασκευή 4/12, στις 20:00

Σκηνοθεσία: Ντιν Ντεμπλουά, Κρις Σάντερς

Ένας νεαρός γκαφατζής Βίκινγκ, ο οποίος ελπίζει να γίνει ένας τρανός κυνηγός δράκων, μια μέρα χτυπά κατά λάθος έναν, μια Οργή της Νύχτας, ο οποίος πέφτει μέσα στο δάσος. Αντί να τον σκοτώσει αρχίζει να τον μελετάει, ανακαλύπτοντας ότι οι δράκοι είναι πιο περίπλοκοι από ότι πίστευε.

ΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΗΔΕΣ

Παρασκευή 4/12, στις 22:00
Σκηνοθεσία: Σον Λέβι
Πρωταγωνιστούν: Βινς Βον, Όουεν Ουίλσον, Ρόουζ Μπέρν.

Δύο πωλητές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την καριέρα τους μετά την επέλαση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποφασίζουν να κάνουν πρακτική στην Google με την ελπίδα να προσληφθούν. Σύντομα όμως αντιλαμβάνονται ότι ο ανταγωνισμός με τους νεότερους και τεχνολογικά εξελιγμένους συναδέλφους τους μπαίνει εμπόδιο στους στόχους τους.

ΟΙΩΝΟΣ

Κυριακή 6/12, στις 21.00

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Πρωταγωνιστούν: Μελ Γκίμπσον, Χόακιν Φοίνιξ, Τσέρι Τζόουνς, Ρόρι Κάλκιν, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν.

Μετά το θάνατο της γυναίκας του σε τροχαίο, ένας πάστορας επιστρέφει στην αγροτική ζωή, στην επαρχία Μπακς της Πενσυλβάνια. Μαζί του έχει τα δυο μικρά παιδιά του καθώς και τον αδερφό του. Όταν τεράστιοι γεωμετρικοί σχηματισμοί, ακτίνας 150 μέτρων, εμφανίζονται μέσα στα χωράφια του προσπαθεί να βρει μια εξήγηση για αυτό το ανεξήγητο φαινόμενο και η πίστη του δοκιμάζεται.

Πήγαινε στην κορυφή