Μητροπολιτικό Πάρκο Γκορυτσάς : Προχωρούν οι εργασίες διαμόρφωσης των χώρων άθλησης και αναψυχής

Δήμος Ασπροπύργου
Μητροπολιτικό Πάρκο Γκορυτσάς : Προχωρούν οι εργασίες διαμόρφωσης  των χώρων άθλησης και αναψυχής

Μητροπολιτικό Πάρκο Γκορυτσάς Δήμου Ασπροπύργου :

Συνεχής είναι η επίβλεψη της προόδου των εργασιών του Μητροπολιτικού Πάρκου Θριάσιου Πεδίου, στη Γκορυτσά, από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Αναστάσιο Παπαδόπουλο.
Το νέο αυτό έργο, που αποτελεί έργο πνοής όχι μόνο για τον Ασπρόπυργο αλλά και για το σύνολο του Θριάσιου Πεδίου, ολοκληρώνεται με γοργούς ρυθμούς σύμφωνα με το πρόγραμμα των τεχνικών και λοιπών εργασιών.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί δύο (2) γήπεδα ποδοσφαίρου στη βόρεια πλευρά του πάρκου, ένα εκ των οποίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γήπεδο ράγκμπι, δύο (2) γήπεδα αντισφαίρισης και πετοσφαίρισης καθώς και δύο (2) γήπεδα καλαθοσφαίρισης. Παράλληλα, προς παράδοση βρίσκεται η μεγάλου μεγέθους και δυναμικότητας, παιδική χαρά, τηρώντας τα κριτήρια προσβασιμότητας και ασφάλειας, όπως περιγράφονται αναλυτικά στις τεχνικές περιγραφές. Σε εξέλιξη βρίσκονται επίσης, οι εργασίες καλλωπισμού του χώρου με την κατασκευή σιντριβανιών, χώρων σκίασης κ.α., ενώ τόσο περιμετρικά όσο και στους καθορισμένους χώρους έχει πραγματοποιηθεί η κατάλληλη φύτευση σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο βιοκλιματικό σχεδιασμό του Πάρκου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή