Ολοκληρώθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η εγκατάσταση 10 αναπνευστήρων

ΥΓΕΙΑ
Ολοκληρώθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η εγκατάσταση 10 αναπνευστήρων

Ολοκληρώθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η εγκατάσταση 10 αναπνευστήρων οι οποίοι αποτελούν μέρος της συνολικής προμήθειας νοσοκομείων της Αττικής με μηχανολογικό εξοπλισμό, προϋπολογισμού 740.000 ευρώ, από την Περιφέρεια Αττικής:
Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να παραδοθούν επιπλέον αναπνευστήρες καθώς και κρεβάτια ΜΕΘ και ΜΑΦ σε Νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ και στον Ευαγγελισμό
Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής μιλά όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Σ΄αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη συνδράμουμε έμπρακτα θωρακίζοντας δομές υγείας της Αττικής μας»
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια Νοσοκομείων της Αττικής με μηχανολογικό εξοπλισμό, συνολικού προϋπολογισμού 740.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν σχετικών πρωτοβουλιών του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.
Ήδη ολοκληρώθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, η εγκατάσταση 10 αναπνευστήρων (τύπου Β).
Μέχρι τα Χριστούγεννα και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης από τους εκπροσώπους των εταιρειών που έχουν αναλάβει την προμήθεια του εξοπλισμού, αναμένεται να παραδοθούν επιπλέον αναπνευστήρες καθώς και κρεβάτια ΜΕΘ και ΜΑΦ σε Νοσοκομεία της Αττικής.
Ειδικότερα θα παραδοθούν άλλοι 8 αναπνευστήρες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αττικό, 50 κρεβάτια ΜΕΘ και ΜΑΦ σε Νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ (Τζάνειο, Ασκληπιείο, Θριάσιο, Αττικόν) και 18 κρεβάτια στις ΜΕΘ Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Κατά την τηλεδιάσκεψη ο κ. Πατούλης, με δεδομένη την κρισιμότητα της κατάστασης, ζήτησε από τους εκπροσώπους των εταιρειών την όσο το δυνατόν ταχύτερη παράδοση του σχετικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία της Αττικής, επισημαίνοντας πως σε αυτή την πολύ κρίσιμη υγειονομική συγκυρία, οφείλουμε όλοι να υπερβάλλουμε εαυτόν, ανταποκρινόμενοι με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις αυξανόμενες ανάγκες που έχουν προκύψει, ενισχύοντας το σύστημα υγείας.
Με αφορμή την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των 10 αναπνευστήρων στον Ευαγγελισμό ο Περιφερειάρχης επισήμανε τα εξής:
«Η Περιφέρεια Αττικής αναγνωρίζοντας τη σημασία της θωράκισης του υγειονομικού μας συστήματος αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για τη χώρα, συνδράμει έμπρακτα στη στήριξη των νοσοκομείων της Αττικής. Με πράξεις και όχι με λόγια, στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια. Βρήκαμε άμεσα λύσεις και διεξόδους, ενεργοποιώντας έναν άγονο διαγωνισμό του παρελθόντος και διαθέτουμε σε νοσοκομεία της Αττικής έναν αρχικό αλλά πολύ κρίσιμο εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας. Κινούμαστε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα , χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και ενεργά, στο πλευρό του υγειονομικού μας προσωπικού και των πολιτών. Σε αυτή την εθνική μάχη είμαστε όλοι μαζί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή