Δήμος Μαραθώνος : Ο Δήμος κοντά στους συνανθρώπους μας

Δήμος Μαραθώνος
Δήμος Μαραθώνος : Ο Δήμος κοντά στους συνανθρώπους μας

Ο Δήμος Μαραθώνος κοντά στους συνανθρώπους μας:

Για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη ή ανήκουν σε ευπαθείς / ευάλωτες ομάδες, λόγω και των νέων μέτρων προστασίας από την πανδημία COVID-19, ο Δήμος Μαραθώνος, κατόπιν σχετικής απόφασης του Δήμαρχου κ. Στέργιου Τσίρκα:
– Ενισχύει τις κοινωνικές δομές, το Νομικό Πρόσωπο «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Μαραθώνος
– Επαναλειτουργεί τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης (22940 92244) για φαρμακευτική κάλυψη, συνταγογράφηση και διανομή κατ’ οίκον
– Παρέχει ψυχολογική υποστήριξη.
Οι συμπολίτες μας που αδυνατούν, ή δυσκολεύονται, λόγω της πανδημίας να κυκλοφορήσουν για την προμήθεια αναγκαίων ειδών, μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 22940 92244 για την καταγραφή των αναγκών τους και τον προγραμματισμό της εξυπηρέτησής του κατ’ οίκον. Η τηλεφωνική γραμμή 22940 92244 λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες 07:30 – 15:30.
Για ψυχολογική υποστήριξη από την Ψυχολόγο του Νομικού Προσώπου «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» κα Τσούτσουρα, οι συμπολίτες μας μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22940 67630.
Επιπλέον επισημαίνουμε ότι η υποδοχή κοινού γίνεται μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν είτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 22943 20510, είτε απευθείας με τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες (ο τηλεφωνικός κατάλογος εδώ: https://marathon.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1/), καθώς και μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@marathon.gr.
Σας καλούμε όλους να τηρείτε τα αναγκαία μέτρα ατομικής προστασίας και να περιορίσετε κατά το δυνατόν τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες. Ο Δήμος Μαραθώνος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε κανείς να μην αισθανθεί μόνος.
Ας μείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς. Ας προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Πήγαινε στην κορυφή