Ανοιχτό παραμένει το Άλσος Βεΐκου – Κλειστές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ανοιχτό παραμένει το Άλσος Βεΐκου – Κλειστές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις

Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι από σήμερα Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό και την καταπολέμηση του Covid-19, όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού θα παραμείνουν κλειστές.

Ωστόσο, το Άλσος Βεϊκου θα παραμείνει ανοιχτό για τους πολίτες, καθώς ακολούθησαν πιστά τα προληπτικά μέτρα που πήρε – ακόμη και νωρίτερα από άλλες περιοχές- ο Δήμος Γαλατσίου. Ειδικότερα ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος ευχαριστεί θερμά τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα μέτρα που έλαβε ο Δήμος, καθώς και για τη συνέπειά τους ως προς την τήρηση αυτών.

Συνεπώς το Άλσος Βεϊκου παραμένει ανοιχτό, μέχρι νεωτέρας, για περίπατο ή ατομική άθληση, αρκεί να τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα και οι αποστάσεις. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε και στο κλείσιμο του Άλσους αν διαπιστωθεί ότι οι επισκέπτες δεν ακολουθούν τα προβλεπόμενα.

Μένουμε ασφαλείς και συμβάλλουμε, τηρώντας τα μέτρα, στον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή