Ωρα για φαγητό με την Αργυρώ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Ωρα για φαγητό με την Αργυρώ

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπαίνει στην κουζίνα της, παίρνει τις κουτάλες της, ανακατεύει τα υλικά της και μας προσκαλεί να μαγειρέψουμε μαζί της λαχταριστές και πεντανόστιμες συνταγές. Από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στις 11.30 είναι Ώρα για Φαγητό στον ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου – Εύκολα και Υγιεινά
Ποιος είπε ότι η φάβα είναι ένα απλό υλικό; Μάλλον όχι για την Αργυρώ. Σε πολύ λίγο χρόνο και με αγνά υλικά καταφέρνει να μετατρέψει ένα απλό πιάτο σε μια απολαυστική επιλογή με gourmet εκδοχή και αυτό με λίγα καραμελωμένα κρεμμύδια και ξηρούς καρπούς. Η μυρωδιά της θάλασσας δεν έχει εποχή για την παρουσιάστρια και η μακαρονάδα θαλασσινών απογειώνει το μενού της και προτρέπει όλους να μπουν στην κουζίνα και να την ετοιμάσουν χωρίς δεύτερες σκέψεις. Όσο για το τέλος, μας δείχνει πως να ετοιμάσουμε σπανάκι σοτέ με λίγα υλικά, κατάλληλο για να σταθεί μόνο του ως κύριο πιάτο ή να συνοδεύσει κρέας, ψάρι ή πουλερικά.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου – Μαγειρικό Σχολείο
Το σημερινό μάθημα μαγειρικής τα έχει όλα! Απίθανα cake pops με πλούσια γεύση σοκολάτας και διακόσμηση που τα κάνει ακόμα πιο λαχταριστά για μικρούς και μεγάλους και είναι ιδανικά για παιδικά πάρτι. Το ψωμί μπορεί μέχρι τώρα να έμοιαζε μια πολύπλοκη διαδικασία, αλλά τα καρβελάκια φόρμας που προτείνει η Αργυρώ θα μας πείσουν ότι γίνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ το τραγανό τους αποτέλεσμα θα μας ενθουσιάσει. Δεν αντιστεκόμαστε στους λαχταριστούς κεφτέδες κοτόπουλου και αν το τηγάνι μάς… φοβίζει, η Αργυρώ έχει τη λύση και μας μαθαίνει να τους φουρνίζουμε γρήγορα και εύκολα και μάλιστα χωρίς τύψεις από… λάδι.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου – Αλμυρά και Γλυκά
Μια διαφορετική ομελέτα με τορτίγιες, τριμμένα τυριά και μορταδέλα ετοιμάζει για σήμερα η Αργυρώ και μας αναστατώνει με την πλούσια και λαχταριστή συνταγή της. Για τη συνέχεια, πλούσιο, διπλό και απολαυστικό μπράουνι που θα μας εντυπωσιάσει τόσο με τη νοστιμιά του όσο και με την ευκολία του. Για το τέλος, αποφασίζει να μας ταξιδέψει σε γεύσεις Ανατολής και μας δείχνει τον τρόπο για ένα γευστικό μουχαλεμπί με πλούσιο άρωμα ροδόνερου.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου – Μαγειρεύουμε Παρέα
Μια εύκολη και διαφορετική τυρόπιτα φουρνίζει η Αργυρώ στην κουζίνα της με έντονη τη γεύση της φέτας και του ανθότυρου και με τραγανό φύλλο που θα μας συναρπάσει. Η συνέχεια εξακολουθεί να είναι εξίσου απολαυστική με ένα ντελικάτο πιάτο με σολομό σοτέ και ταλιατέλες λαχανικών βουτύρου. Ο σημερινός καλεσμένος, Γιάννης Βαλιάνος, εισβάλει στην κουζίνα της και ετοιμάζει τα πιο γευστικά σοκολατάκια μπλακ φόρεστ με επικάλυψη σοκολάτας και ένα ολόκληρο βύσσινο στο κέντρο τους που κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου – Νόστιμα και Λαχταριστά
Με νόστιμες και λαχταριστές συνταγές, μας υποδέχεται και σήμερα στην κουζίνα της η Αργυρώ. Ετοιμάζει μια χοιρινή τηγανιά με σως γιαουρτιού, Mac & Cheese για μικρούς και μεγάλους και μια σοκολατένια φραντζόλα με αρώματα εσπεριδοειδών, ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας και καρύδια που θα μας ξετρελάνει.

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ
Δευτέρα με Παρασκευή στις 11.30, στον ΣΚΑΪ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή