Δήμος Παπάγου – Χολαργού : Προσωρινή αναστολή λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού λαμβάνοντας υπόψη

“1. Την υπαγωγή της Περιφέρειας Αττικής στο Επίπεδο Β’ – Αυξημένου Κινδύνου.

2. Τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με σκοπό την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

3. Τις συστάσεις της Ομάδας Εργασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας covid-19.

4. Την προστασία της υγείας των πολιτών.

Αποφασίζει με την υπ.αριθ. 986/2-11-2020 απόφαση δημάρχου, την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των κλειστών και ανοιχτών δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων και των σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Από την απόφαση εξαιρούνται οι αθλητικές εγκαταστάσεις:

· Αντισφαίρισης.

· Στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου (οδός Νευροκοπίου), όπου επιτρέπεται η χρήση του για ατομική άσκηση, με μέγιστο αριθμό αθλουμένων την ίδια στιγμή, τα 40 άτομα.

· Στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου), όπου επιτρέπεται η χρήση του για ατομική άσκηση, με μέγιστο αριθμό αθλουμένων την ίδια στιγμή, τα 80 άτομα.

· Στίβος στο Δημοτικό Στάδιο «Μ. Μαρσώ», όπου επιτρέπεται η χρήση του για ατομική άσκηση, με μέγιστο αριθμό αθλουμένων την ίδια στιγμή, τα 60 άτομα.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας των ανωτέρω αθλητικών εγκαταστάσεων, θα τηρείται βιβλίο εισόδου και εξόδου αθλουμένων, καθώς και θα δίνεται κάρτα εισόδου από τους φύλακες των εγκαταστάσεων.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή