Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου

ΕΛΛΑΔΑ
Ενδιάμεσες εκπτώσεις:  Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου αναμενόταν να ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 14 του ίδιου μήνα. Όμως τα μαγαζιά θα παραμείνουν αυτή την Κυριακή εκτάκτως κλειστά λόγω κορωνοϊού. Άρα οι εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 2 του μήνα.

Έκτακτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης, λοιπόν, λόγω πανδημίας και κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού. Για το λόγο αυτό, τα καταστήματα την Κυριακή 1 Νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος προβλέπει ότι αυτή είναι μία από τις Κυριακές του χρόνου που θα ανοίγουν.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι, λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, την προσεχή Κυριακή 1η Νοεμβρίου, παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά), όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή